Отзывы покупателей о Слуховой аппарат PowerTone F-138 заушный

4 отзыва

Код:  132759120

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Даруга Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

    Купив апарат потім тест дуже погано звук є і немає. Фальшиві Китай. Я проти Китай апарат слуховий ціна дешевше. Треба дорогий ціна дуже хороший. Оцінка нуль для Китай, не Розетка. Дякую за увагу.

    • Продавец E-Shop24

      Шкода, що товар не виправдав Ваших сподівань. Як для аналогових слухових апаратів цей апарат хорошої якості і, швидше всього, товар Вам не підійшов. І якщо Ви користувалися цифровим потужнішим (а ми можемо це припустити по тому, що спілкування про замовлення було за допомогою повідомлень), то в даному випадку Ваша економія була недоцільною. І країна виробник ролі не грає. Шкода, що лише через 10 місяців від замовлення, ми лише з відгуку взнали, що апарат Вам не підійшов. Коли покупець звертається до нас на протязі 14 днів від отримання замовлення, ми допомагаємо в вирішенні питання.

  • Светлана Ткаченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

    Нормальный аппарат. Шумоподавления нет. Но за такую цену и надеятся не стоило.

    Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Нет шумоподавления
  • Ваня Насенник
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

    Добрый день при большой громкости сильно пищит как это исправить

    • Продавец E-Shop24

      Добрий день. Потрібно підібрати вкладку в вухо, яка буде щільно прилягати до стінок вушного каналу і не буде проходити повітря. Також може бути писк, якщо апарат чимось щільно затулити (лягти на подушку на сторону, де знаходиться апарат, або прикласти долоню до вуха з апаратом).