Отзывы покупателей о Пульсоксиметр высокоточный ProZone oClassic White

3 отзыва

Код:  267863436

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOX

    В мене є пульсоксиметр за 100 грн, та точність і якість вимірювання в нього така ж сама. Замір триває до 10 секунд, а на грубій шкірі і зовсім не показує.

    Достоинства:
    Немає
    Недостатки:
    Якість вимірювання, як у дешевого. Маленькі літери на екрані
    • Продавец MAVOX

      Нам шкода, що товар не вдовольнив Ваші потреби. Дійсно, якщо прилад не може забезпечити точність - результат не покаже. Вам вже відомо, що ваш пульсоксиметр за 100 грн покаже при сатурації, наприклад 80%?

  • Надежда Козбур
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOX

    Доброго дня! Якість обслуговування магазину на висоті. Представник зв'язався швидко і все пояснив, як треба.
    Сам пульсоксиметр сподобався: і сатурація, і пульс відображаються на дисплеї, на мій погляд, точно. З іншими приладами не співставляла, але поки претензій до точності показників не маю) єдиний недолік даного приладу, да і всіх такого типу, "довго думає" перш ніж відобразити результат. До речі, дисплей підсвічується, тому ще один плюс на користь.

    Достоинства:
    Дизайн, точність показників, дисплей підсвічується
    Недостатки:
    "довго думає" над результатом
  • Горенко Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOX

    Этот пульсоксиметр сделан довольно качественно, внутри прорезинено. Если сравнить с тем что я видел у врачей на приёме то небо и земля. Чувствительность выше, даже на прохладных пальцах и показатели считываются быстро . Можно регулировать поворот екрана как тебе удобно. Есть даже звуковой сигнал если пульс занижен или %. Одним словом-круть!

    Достоинства:
    Качество, гарантия 1 год от производителя, есть украинская инструкция, надпись на дисплее поворачивается взависимости как держишь
    Недостатки:
    Небольшой дисплей