Кисневий концентратор Dynmed-10 Dual (10л) DO2-10AD

Оставить отзыв

Код:  279732488

Габариты (ВхШхГ)
  • 62 x 43 x 32 см см

Кисневий концентратор Dynmed-10 Dual (10л) DO2-10AD

Оставить отзыв

Код:  279732488

Продавец:Techno-P

29 999

19 999

Нет в наличии

18

Гарантия. 12 месяцев Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Всі знають, що в міському повітрі недостатній обсяг кисню. Це пов'язано і з метеорологічними, і екологічними факторами, які не можуть не позначитися на самопочутті. А плюс ще й захворювання, стреси, а також спортивні заняття, де необхідно посилене споживання кисень. Все це тільки погіршує ситуацію в цілому. Так як же тоді заповнювати недолік О2?

Якщо раніше цю проблему вирішували за допомогою балонів зі зрідженим киснем, то зараз все змінилося. Адже у даної методики чимало мінусів. Це і складність забезпечення рівномірної подачі О2, і ймовірність витоку і навіть вибуху. Існує сучасний і абсолютно безпечний вихід з даного положення — концентратор кисню Dynmed-10 Dual. Він пропустить повітря через фільтр, випустить назовні газову суміш, де вміст О2 складе 93%±3%.

фільтр представлений у вигляді циліндра, де присутні гранули цеоліту (даний сорбуючий матеріал славиться тим, що утримує азот при високому тиск). Кисневий концентратор Dynmed-10 Dual можна сміливо встановлювати в медичних, спортивних, оздоровчих закладах. Його можна використовувати навіть вдома.

І ось переваги концентратора кисню Dynmed - 10 Dual:

  • Невеликі габарити.
  • Практично безшумна робота.
  • Відмінно впишеться в будь-яке інтер'єрне рішення.
  • Легкий (вага складає всього 23 кг).
  • Подає великий обсяг кисню.
  • < li>Оснащений двома потоками, а це значить можна одночасно підключати двох пацієнтів, що дуже зручно.

Важливо не забувати раз в 5 років міняти гранули цеоліту.

Кому необхідний кисневий концентратор Dynmed-10 Dual

Перш за все, сюди входить категорія пацієнтів, у яких діагностовано порушення органів дихання, а також серцево-судинної система. В цьому випадку без Dynmed - 10 Dual ніяк не обійтися, в особливості якщо мова йде про обструктивної хвороби легенів, причини розвитку якої-забруднене повітря, а також куріння. А дану патологію краще запобігти, ніж лікувати.

в кисневій терапії потребують літні люди, курці і спортсмени. А часом вона рекомендована вагітним жінкам з метою профілактики гіпоксії плода. Так що кисневий концентратор Dynmed-10 Dual буде корисний для всієї сім'ї, особливо якщо мова йде про проживання в мегаполісах, де найчастіше виникає гіпоксія навіть у здорових людей.

Характеристики

Категория
Сфера использования
Особенности
  • Рівень очищення кисню: 93 % (± 3 %), Діапазон витрати: 1-10 л, Рівень шуму: ≤55 дБ, Вихідний тиск: 50-70 кПа, Вольтаж електропостачання: 220 В, Споживна потужність: 720 Вт
Комплектация
  • Кисневий концентратор, Зволожувач, Канюля назальна, Повітряний фільтр тонкої очистки, Фільтри-прокладки (фільтр грубої очистки), Інструкція українською мовою, Гарантійний талон, Лист МОЗ
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами