Гірчичний порошок Arbor Vitae 200 г

Оставить отзыв

Код:  294993993

Гірчичний порошок Arbor Vitae 200 г

Оставить отзыв

Код:  294993993

Продавец:Domus Salutem

4.9/5  ( 39 оценок )

30

Есть в наличии

3

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Гірчичний  Порошок Arbor Vitae 200 г

Склад: гірчичний порошок 100%.

Способи застосування: гірчична ванна, обгортання, маски, аплікації. Після використання засобу як маски для волосся, відмічається посилений та швидкий його ріст, укріплення цибулин, нормалізації жирності шкіри голови, лікування лупи. Маски для обличчя забезпечать рівний, матовий та здоровий колір шкіри, нормалізують баланс та сприяють еластичності. Гірчичні ванни допомагають зняти біль при ревматизмі, запалення в м’язах, в суглобах, сприяють профілактиці та лікуванню дерматологічних захворювань, таких як псоріаз та нейродерміти. Прийняти таку ванну треба після переохолодження для попередження вірусних та інфекційних захворювань. Обгортання допоможуть зняти болі різного ґенезу та різних частин тіла.

Рекомендовано використовувати: при хронічних та гострих бронхітах, гострих респіраторних захворюваннях, вірусних захворюваннях, грипі, радикуліті, для покращення стану шкіри, для укріплення волосяних фолікулів, від лупи. Можливі індивідуальні реакції на засіб, необхідно проконсультуватись з дерматологом чи терапевтом.

Умови зберігання: згідно опису на пачці. Вага: 200 г.

 

 

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами