Фитосвечи Гинекоурин 10 шт «Рослина Карпат» (40рк)

Код:  342504073

Фитосвечи Гинекоурин 10 шт «Рослина Карпат» (40рк)

Код:  342504073

Есть в наличии

215

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Рекомендації щодо застосування: натуральний рослинний комплекс, який володіє місцевою протизапальною, протинабрякою, знеболюючою, ранозагоювальною, антибактеріальною дією, тому використовується як ефективний засіб урології: простатит, цистит, уретрит і гінекології: ерозія шийки матки, аднексит, та ін.

ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ДО ЗАСТОСУВАННЯ:

  • володіє місцевою протизапальною, проти набряковою, знеболювальною, ранозагоювальною, антибактеріальною дією;
  • сприяє відновленню менструального циклу, усунення запальних процесів, викликаних грибковими, бактеріальними та вірусними інфекціями;
  • має ефективну дію при лікуванні аденоми і атонії матки, фіброміоми, хвороб нирок, сечового і жовчного міхура.

Дія активних компонентів

 Червона щітка - для жінок справжня знахідка, її ще називають природний гормон, або жіноча трава. Вона ефективна при цілому ряді гінекологічних хвороб. У жінок з ендометріозом ця лікарська рослина сприяє відновленню менструального циклу, усуненню запальних процесів, викликаних грибковими, бактеріальними та вірусними інфекціями. Червона щітка усуває гормональний дисбаланс, пов'язаний з порушенням функції надниркових, щитовидної та статевих залоз.

 Борова матка - широко відома як дієвий засіб лікування гінекологічних захворювань які супроводжуються запальним характером. Її застосовують при кровотечах, безплідді, ерозії шийки матки, при порушеннях менструального циклу. Також борову матку використовують як дезінфікуючий і сечогінний засіб при запальних процесах в сечовому міхурі і нирках.

 Грушанка -  відома в народній медицині своїми протизапальними, сечогінними, проти спазматичними, в’яжучими та антисептичними властивостями. Ліки з рослини використовують для лікування запалень нирок та сечового міхура, запальних хворобах жіночої статевої систем, гемороїдальних та післяпологових кровотечах.

 Екстракт грициків - використовують  для лікування аденоми й атонії матки, фіброміоми, хвороб нирок, сечового і жовчного міхура, печінки. Також її використовують при гемофілії, гематурії, , тривалій і хворобливій менструації, туберкульозі нирок, порушеннях мінерального обміну.

 Екстракт материнки - універсальний цілитель, діє як  сечогінне, сприяє розсмоктуванню каменів у нирках і сечовому міхурі. Широко застосовують материнку при різних жіночих хворобах, тому й називають її часто жіночою травою. Рослина ефективна при хворобах, що супроводжуються кровотечами, а також допомагає в період клімаксу знімати припливи і заспокоювати головний біль.

 Екстракт листя берези - використовують у разі запальних захворювань нирок і сечового міхура, порушень мінерального обміну. Крім того, засоби з листя берези здатні знищувати гриби, зокрема трихоманозу, лямблії, поліпшують кровообіг.

 Екстракт ромашки - рослина проявляє антидепресанті і седативні, анксіолітичні і дезінфікуючі, судинорозширювальні і місцево анестезуючі властивості.

Склад: основа - жир рослинний, червона щітка, матка борова, грушанка, екстракти грициків і материнки, екстракт листя берези, екстракт ромашки.

Рекомендовані дози: застосовувати 1 супозиторій 1 раз на добу (на ніч). Супозиторій вводити ректально або вагінально в положенні лежачи. Курс оздоровлення 10 - 20 днів.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів фіто продукту, вагітність, період годування груддю.

Застереження: Перед застосуванням супозиторій необхідно звільнити від блістера. Засіб не ковтати та уникати потрапляння його в очі.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Призначення: при запальних захворюваннях шийки матки, простати і прямої кишки.

Категорія: жіноче та чоловіче здоров'я.
Тип застосування: за рекомендацією лікаря або в складі комплексних програм оздоровлення.

Активні компоненти: червона щітка, матка борова, грушанка, екстракти грициків і материнки, екстракт листя берези, екстракт ромашки.

Форма випуску: супозиторії 10 шт., по 1500 мг.

Пакування: картонна коробка, блістер.
Класифікація: засіб профілактичний гігієнічний, супозиторії. 

Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла та дітей місці, за температури від 4°С до 18°С.
Країна виробника: Україна.
Строк придатності: 36 місяці.

Чому клієнти звертаються до нас!

Величезний вибір продукції для здоров'я та краси.

У нашому каталозі ви зможете підібрати собі біологічно активні комплекси, функціональні продукти харчування, збагачені вітамінами мінералами, лікувальну косметику найвищої якості.

Ми продаємо тільки оригінальну та якісну продукцію.

Працюємо на ринку понад 16 років, являємося офіційними представниками компаній які є в нашому каталозі.

Характеристики

Страна-производитель
  • Украина
Страна регистрации бренда
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами