Фитосвечи Болиголин-QD 10 шт. 10 ШТ. «Рослина Карпат» (151рк)

Код:  342504091

Фитосвечи Болиголин-QD 10 шт. 10 ШТ. «Рослина Карпат» (151рк)

Код:  342504091

Есть в наличии

550

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Інноваційний та ефективний комплекс при новоутвореннях в організмі людини. Рекомендації щодо застосування: Комплексне лікування доброякісних і злоякісних новоутворень різної локалізації ( пухлини , поліпоз прямої кишки і товстого кишечника). Гепатити , холангіти , холецистити , жовчекам’яна хвороба;  Подагра, ревматизм.

ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ДО ЗАСТОСУВАННЯ:

  • являється активно діючим імуно - стимулятором;
  • пригнічує ріст злоякісних пухлин, запобігає розвитку метастазів;
  • має бактеріостатичну і фунгіцидну дію;
  • володіє обезболюючим , спазмолітичним та протизапальним ефектами;

Усі форми життя так чи інакше пов'язані з діяльністю жи­вої клітини, багато структурних ланок якої подібні до структури рідких кристалів. Маючи чудові діелектричні властивості,  кристали утворюють внутрішньоклітинні гетерогенні поверхні, регулюють взаємозв'язки між клітиною і зовнішнім середовищем, а також між окремими клітинами й тканинами, надають необ­хідної інертності складовим клітини, захищаючи її від фермента­тивного впливу. Тож установлення закономірностей поводження рідких кристалів відкриває нові перспективи в розвитку молеку­лярної біології. 

Дія активних компонентів  

  Quantum Dots (QD)  Унікальна субстанція, мінерального походження  нового класу QD - це гетерогенні кристали з великою поверхнею контакту і максимальною щільністю енергетичних центрів на цій поверхні, що складаються з молекул двоокису титану - ТіО2 і двоокису силіцію - ЅО2.

  Унікальні властивості кристалів особливого класу Quantum Dots (QD): після трансректального або вагінального введення в організм, під дією температури тіла (в прямій кишці температура трохи вище, що сприяє більш швидкому і кращому ефекту) активізується. Ініціюється вироблення активного кисню у високій концентрації, який порушує структуру ліпідної оболонки вірусів і їх ДНК або РНК, не дозволяючи їм реплікуватися, внаслідок чого відбувається збій в їх життєвому циклі. Також АФК (активні форми кисню) сприяють зміні структури вірусів, за допомогою якої вони зв'язуються з клітиною-господарем перешкоджаючи проникненню вірусу всередину клітини. Під впливом активного кисню припиняються практично всі екзогенні і ендогенні інтоксикації. Крім того, під впливом активного кисню запускається механізм активації  серотонінових  рецепторів організму.  Відбувається активізація природних механізмів захисту, інтенсифікується вироблення інтерферонів, імуноглобуліну, таким чином реалізуючи противірусну і протимікробну дії.                                                                                                                                                                                         

  Екстракт болиголова - має протипухлинну, розсмоктуючи, знеболюючу, проти судомну, спазмолітину, заспокійливу, протизапальну дії. Проявляє імуностимулюючу активність. Очищає і оновлює кров, усуває патогенні клітини, зупиняє ріст метастазів, сприяє зменшенню різного характеру пухлин.                      

  Екстракт кореня лопуха - сприяє загоєнню ран, має кровоочисну дію, сповільнює ріст пухлин. Містить ефірні масла, білки; дубильні речовини; насичені жирні кислоти – стеаринова і пальмітинова; вітаміни, в тому числі Е, С, група В, інулін. Інулін – найактивніший учасник обміну речовин, стежить за рівнем холестерину і цукру, має біфідогенну активність, зміцнює імунні сили організму.                                       

  Екстракт коріння кульбаби - має в складі найпотужніші полісахариди, які дуже схожі на полімери, що містяться в деяких видах грибів, що володіють протипухлинними властивостями. Корінь кульбаби при онкології здатний боротися з раковими клітинами, проте тільки як допоміжний метод лікування. 

Склад: основа (жир рослинний), субстанція Quantum Dots (QD),  екстракт трави болиголова, екстракт кореня лопуха, екстракт кореня кульбаби.  

Рекомендовані дози: застосовувати 1 супозиторій 1 раз на добу (на ніч). Супозиторій вводити ректально або вагінально в положенні лежачи.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів фіто продукту, вагітність, період годування груддю.

Застереження: Перед застосуванням супозиторій необхідно звільнити від блістера. Засіб не ковтати та уникати потрапляння його в очі.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Призначення: при новоутвореннях в організмі людини.

Категорія: жіноче та чоловіче здоров’я.

Тип застосування: за рекомендацією лікаря або в складі комплексних програм оздоровлення.

Форма випуску: супозиторії 10 шт., по 1500 мг

Пакування: картонна коробка, блістер

Класифікація: засіб профілактичний гігієнічний, супозиторії.

Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла та дітей місці, за температури від 4°С до 18°С
Країна виробника: Україна.

Строк придатності: 36 місяців.

Чому клієнти звертаються до нас!

Величезний вибір продукції для здоров'я та краси.

У нашому каталозі ви зможете підібрати собі біологічно активні комплекси, функціональні продукти харчування, збагачені вітамінами мінералами, лікувальну косметику найвищої якості.

Ми продаємо тільки оригінальну та якісну продукцію.

Працюємо на ринку понад 16 років, являємося офіційними представниками компаній які є в нашому каталозі.

Характеристики

Страна-производитель
  • Украина
Страна регистрации бренда
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами