Бальзам GREEN PHARM "ZVEZDA" 4г

Оставить отзыв Код:  402917949

Бальзам GREEN PHARM "ZVEZDA" 4г

Оставить отзыв Код:  402917949

Продавец:Юзон

4.8/5  ( 1887 оценок )

Есть в наличии

71

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Бальзам має протизапальні, місцево зігріваючі, антисептичні, анестезуючі властивості, також розширює капіляри, покращуючи кровопостачання та незначною мірою знижує кров'яний тиск, діє на рефлекторні центри центральної нервової системи, проявляючи стимулюючий ефект. Застосовується як допоміжний засіб при попередженні та лікуванні симптомів грипу, простудних захворювань, захитування, загострення захворювань опорно-рухового апарату, при больовому синдромі будь-якого походження (у тому числі при головному болю), при гематомах, вивихах, незначних запаленнях шкіри, укусах комах (для усунення місцевого запалення шкіри, болю та свербежу).
Спосіб застосування: невелику кількість бальзаму наносити на окремі ділянки шкіри і втирати: при головному болю - в область скронь та потилиці; при нежиті – під ніздрями; при простудних захворюваннях – в область грудей, спини; при укусах комах – на місце укусу.
Особливості застосування: не наносити бальзам на відкриті рани,слизові оболонки, оберігати очі від попадання бальзаму. З обережністю застосовувати препарат у період вагітності та лактації та при схильності до алергічних реакцій на лікарські засоби.
Склад/INCI: Glyceryl Monostearate, Cetyl Alcohol, Camphor, Camphor Essential Oil, Menthol, Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil, Beeswax, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Eugenia Caryophyllata Essential Oil, Lanolin, Eucalyptus (Eucalyptus Grandis) Essential Oil, Sea Buckthorn Oil, Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Oil.
Вага:4г

Характеристики

Страна-производитель
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами