Бальзам для тіла Золотий вус і шабельник з глюкозаміном - ФитоБиоТехнологии Лікувально-профілактична лінія 75ml (110673-35262)

Оставить отзыв Код:  427736423

Бальзам для тіла Золотий вус і шабельник з глюкозаміном - ФитоБиоТехнологии Лікувально-профілактична лінія 75ml (110673-35262)

Оставить отзыв Код:  427736423

Продавец:ShopBaby24

4.3/5  ( 471 оценок )

Нет в наличии

95

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Бальзам для тіла «Золотий вус і шабельник з глюкозаміном», виготовлений українським виробником «ФітоБіоТехнології», призначений для лікування і профілактики захворювань суглобів. Цей засіб ефективний при ревматизмі, остеохондрозі, артриті й артрозі. Продукт рекомендується використовувати як частину комплексного лікування цих захворювань, а також для запобігання запаленню суглобів. Шабельник і золотий вус у складі засобу усувають запалення, зменшують больові відчуття і набряклість. Засіб стимулює регенерацію клітин і значно прискорює загоєння пошкоджень. Глюкозамін покращує рухливість суглобів, а також відновлює хрящові тканини. Таким чином, при застосуванні препарату спостерігається значне покращення стану суглобів, усувається біль і дискомфорт при русі.

Характеристики

Состав
  • обліпиха, рослинні екстракти
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами