Гель-бальзам для тіла з бішофітом "Молодість суглобів" при болю в суглобах і м'язах - Цілюще Джерело 75ml (1101313-88218)

Оставить отзыв Код:  427738544

Гель-бальзам для тіла з бішофітом "Молодість суглобів" при болю в суглобах і м'язах - Цілюще Джерело 75ml (1101313-88218)

Оставить отзыв Код:  427738544

Продавец:ShopBaby24

4.4/5  ( 465 оценок )

251

Нет в наличии

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Болі в суглобах, м'язах та спині – часті супутники сучасних людей, які з'являються як через малорухливий спосіб життя, так і через надмірні навантаження. Гель-бальзам для тіла з бішофітом «Молодість суглобів» при болю в суглобах і м'язах бренда «Цілюще Джерело» – засіб, який допомагає позбутися дискомфортних відчуттів, відновити свободу та легкість рухів. Препарат не просто знімає симптоми, а й ефективно бореться з їхніми першопричинами. У комплексі з іншими засобами з лінійки ви швидко досягнете бажаного результату.Особливості гелю-бальзаму для тіла з бішофітом «Молодість суглобів» при болю в суглобах та м'язах бренда «Цілюще Джерело»: - призначений для лікування та профілактики кісткових захворювань, хвороб хребта та суглобів;- склад на основі мінерального компонента бішофіту та комплексу лікарських трав;- чинить болезаспокійливий вплив;- стимулює обмінні процеси;- стимулює регенерацію сухожиль і кісток;- знімає напругу у м'язах;- позбавляє больових відчуттів.

Характеристики

Состав
  • мінерали, олії, рослинні екстракти
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами