Набір "Хірургічний", малиновий - Dr. Wild Swiss Care Paro Surgical (tbrsh/1 + tpst/75ml+ balm/400ml + spray/25ml + bag) (934313-10643)

Оставить отзыв Код:  427791695

Набір "Хірургічний", малиновий - Dr. Wild Swiss Care Paro Surgical (tbrsh/1 + tpst/75ml+ balm/400ml + spray/25ml + bag) (934313-10643)

Оставить отзыв Код:  427791695

Продавец:ShopBaby24

4.3/5  ( 471 оценок )

Есть в наличии

2 452

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Склад набору: Хірургічна зубна щітка Paro Swiss, мега м'яка + Зубна паста Dr. Wild Tebodont-F з олією чайного дерева та фторидом, 75 мл + Ополіскувач для ротової порожнини Dr. Wild Tebodont з олією чайного дерева без фториду, 400 мл + Спрей Dr. Wild Tebodont з олією чайного дерева, 25 мл + Косметичка Набір Swiss Care Paro Surgical бренда Dr. Wild — це поєднання якісних інструментів і лікувальних засобів в одній стильній косметичці, які подбають про ротову порожнину в період або після хірургічного втручання. Вміст комплекту поверне вам відчуття комфорту та свіже дихання, усуваючи біль, подразнення та запалення.Хірургічна зубна щітка Paro Swiss, мега м'яка - створена для використання після хірургічного втручання чи променевої терапії;- мега м'які щетинки дбайливо очищають больові ділянки;- вузька та закруглена головка надає високий ступінь свободи рухів;- чудово працює з хлоргексидином та олією чайного дерева;- мінімізує болісні відчуття під час чищення;- не вислизає з рук;- має ергономічну ручку;- не травмує ясен;- легко видаляє зубний наліт, мікрочасточки їжі та патогенні бактерії.Зубна паста Dr. Wild Tebodont-F з олією чайного дерева та фторидом - доглядає за запаленими яснами та слизовою оболонкою рота;- особлива формула легко очищує й оздоровлює ротову порожнину;- запобігає появі пародонтиту, карієсу та гінгівіту;- олія чайного дерева освіжає дихання;- усуває патогенні бактерії;- позбавляє меловидних білих плям на емалі;- зміцнює зуби;- ксиліт знищує наліт;- фторид натрію, калій фосфат і хлорид натрію робить зуби міцними, білими та здоровими;- прийнятна для щоденного застосування;- має низьку абразивність RDA — 50;- має нейтральний рівень рН 6,5;- запобігає появі зубного каменю;- не фарбує зуби;- не змінює смакові відчуття.Ополіскувач для ротової порожнини Dr. Wild Tebodont з олією чайного дерева без фториду - забезпечує антибактеріальну й антисептичну дію на запалені ясна і слизову оболонку рота;- заспокоює почервоніння та больові відчуття;- активізує лікування пародонтиту і гінгівіту;- запобігає появі карієсу;- стане чудовою альтернативою хлоргексидину;- не містить спирт і консервантів;- олія чайного дерева освіжає дихання;- ксилітол попереджає появу нальоту і карієсу;- має нейтральний рівень рН 6,5;- не фарбує зуби;- прийнятний для щоденного застосування;- не змінює смакові відчуття. Спрей Dr. Wild Tebodont з олією чайного дерева - відновлює мікрофлору слизової оболонки;- дарує додатковий захист від карієсу;- усуває підвищену чутливість ясен;- зміцнює м'які тканини;- знімає запалення;- підвищує захист зубної емалі від руйнівних атак бактерій;- освіжає дихання;- дарує відчуття комфорту;- знищує патогенні бактерії;- попереджає утворення зубного каменю;- рН — 7,5;- не змінює смакове відчуття;- не фарбує зуби.

Характеристики

Состав
  • касторова олія, чайне дерево
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами