Колон С Просцек, COLON C Proszek, 100 г

Колон С Просцек, COLON C Proszek, 100 г

Продавець:Apollo

4.6/5  ( 69 оцінок )

399

349

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

опис

Дієтична добавка Colon C порошкоподібна в упаковці 100 г містить 3 інгредієнти натурального походження: лушпиння подорожника, інулін, отриманий з цикорію, і бактерії роду Bifidobacterium lactis і Lactobacillus acidophilus. Препарат можна застосовувати щодня як доповнення до збалансованого раціону дорослим і дітям старше 6 років. Дієтичну добавку можуть вживати вегетаріанці та вегани.

Інгредієнти

лушпиння подорожника подорожника (Plantago ovata), інулін цикорію (Cichorium intybus), двооболонкові бактерії роду Lactobacillus acidophilus і Bifidobacterium lactis.

Дієтична добавка не може використовуватися як заміна різноманітного харчування. Важливо збалансовано та різноманітно харчуватися та вести здоровий спосіб життя. Дієтична добавка не замінює збалансоване харчування та здоровий спосіб життя. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці.

Після відкриття зберігати щільно закритим у холодильнику. Перед використанням ретельно перемішати.

використання

Двічі на день по 1 чайній ложці (5 г) перед їдою вранці та ввечері.

Змішайте з 1/2 склянки рідини (води або соку) і випийте. Випити додаткову порцію рідини. Загальна кількість споживаної рідини на 5 г БАД Колону С має бути не менше 250 мл.

Попередження щодо безпеки

Добавку не слід вживати, якщо у вас алергія на будь-який з інгредієнтів продукту.

Вагітним жінкам і матерям, які годують груддю, перед застосуванням продукту слід проконсультуватися з лікарем або фармацевтом.

Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Дієтична добавка не може використовуватися як заміна різноманітного харчування.

Зберігати при кімнатній температурі. у спосіб, недоступний для маленьких дітей.

Упаковка

100 г

Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування або здорового способу життя. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу продукту. Дієтичні добавки слід зберігати в недоступному для маленьких дітей місці. Перед використанням продукту радимо прочитати детальну інформацію, наведену на упаковці або вкладеному листі-буклеті.

Характеристики

Країна-виробник
  • Польща
Країна реєстрації бренда
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами