MUHI дитячі краплі 15 мл

Оставить отзыв Код:  430955438

MUHI дитячі краплі 15 мл

Оставить отзыв Код:  430955438

Продавец:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оценок )

Есть в наличии

215

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Опис

Краплі для дітей усувають свербіж очей, є профілактикою очних захворювань, знімають напругу очей, закладеність кон'юнктиви, затуманення зору, спричинене надмірною кількістю очного слизу, борються з офтальмітом, викликаним ультрафіолетовими променями та іншими видами випромінювання, лікують блефарит, та позбуваються дискомфорту після тривалого носіння контактних лінз.
Особливості дитячих крапель MUHI: мають безпечний та якісний склад, який містить амінокислоти та інші поживні речовини. Краплі забезпечують дбайливий догляд за чутливими дитячими очима, підтримують їх здоров’я, запобігають погіршенню зору, прискорюють метаболізм у тканинах ока, прискорюють загоєння дрібних подряпин на очах.
Виробник: IKEDA MOHANDO CO., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

0.

Спосіб застосування

Рекомендовані для дітей від 3 років. Використовувати 3-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око; застосовувати тільки під наглядом дорослих. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз.

Склад

Активні компоненти: neostigmine methyl sulfate — 1 mg, allantoin — 100 mg, chlorpheniramine maleate — 10 mg, pyridoxine hydrochloride — 100 mg, taurine — 250 mg.
Неактивні компоненти: benzalkonium chloride, boric acid, and borax as additives.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Страна-производитель
  • Япония
Количество в упаковке шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами