ROHTO Koukin EX краплі антибактеріальні 10 мл

Оставить отзыв Код:  431007659

ROHTO Koukin EX краплі антибактеріальні 10 мл

Оставить отзыв Код:  431007659

Продавец:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оценок )

Есть в наличии

380

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Опис

Антибактеріальні краплі, створені для лікування ячменю (бактеріального запалення повіки) та кон’юнктивіту, знімають запалення, зупиняють метаболізм бактерій та очищують око, стимулюють регенерацію дрібних ушкоджень слизової оболонки ока, сприяють покращенню циркуляції крові в очах, зволожують їх, а також усувають свербіж.
Особливості ROHTO Koukin EX: мають сильну антибактеріальну дію, завдяки чому запобігають розвитку хвороб очей, містять природний інгредієнт вітамін Е, який здатен прискорювати кровообіг і стимулювати метаболізм клітин ока. Краплі мають особливу формулу, яка довше затримується на поверхні ока, завдяки чому збільшується ефективність лікування від подразнень і хвороб очей.
Виробник: ROHTO Pharmaceutical Co., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

0.

Спосіб застосування

Використовувати 5-6 разів на день, по 2-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз. Можливе використання для дітей в домашніх умовах під наглядом дорослих.

Склад

Активні компоненти: sulfamethoxazole sodium — 4,000%, dipotassium glycyrrhizinate — 0,150%, chlorpheniramine maleate — 0,020%, d-α-tocopherol acetate (natural vitamin E) — 0,010%.
Неактивні компоненти: borax, sodium edetate, hypromellose, benzalkonium chloride, polysorbate 80, polyoxyethylene polyoxypropylene glycol, and pH regulator.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Страна-производитель
  • Япония
Количество в упаковке шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами