SANTEN PC краплі для очей для ПК для лінз 12 мл

Оставить отзыв Код:  431007716

SANTEN PC краплі для очей для ПК для лінз 12 мл

Оставить отзыв Код:  431007716

Продавец:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оценок )

Есть в наличии

550

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Опис

Краплі створені для тих, хто носить лінзи та проводить багато часу за гаджетами; вони забезпечують якісний догляд за очима, які швидко втомлюються та подразнюються від денного світла та світла гаджетів, усувають запалення та почервоніння очей, знімають напругу від тривалого фокусування на одному об’єкті та від тривалого носіння жорстких контактних лінз.
Особливості SANTEN PC для лінз: формула крапель поєднує поживні компоненти, серед яких вітамін В2 та В6 та інші цінні інгредієнти, які підтримують здоров’я очей під час тривалого носіння контактних лінз, прискорюють і покращують метаболізм ока, живлять рогівку, профілактують погіршення зору та запобігають розвитку інших хвороб очей, включаючи короткозорість.
Виробник: Santen Pharmaceutical Co., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

0.

Спосіб застосування

Використовувати 5-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо.

Склад

Активні компоненти: vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride) — 0,1%, neostigmine methyl sulfate — 0,005%, flavin adenine dinucleotide sodium (activated vitamin B2) — 0,05%, epsilon-aminocaproic acid — 1,0%.
Неактивні компоненти: edetate sodium hydrate, sorbic acid, dextran, sodium hyaluronate, hydroxyethyl cellulose, boric acid, borax, isotonizing agent, and pH-adjusting agent.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Страна-производитель
  • Япония
Количество в упаковке шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами