Заспокійливий засіб Himalaya Ашваганда в таблетках 60 таб. 8901138834210

Оставить отзыв Код:  432445796

Заспокійливий засіб Himalaya Ашваганда в таблетках 60 таб. 8901138834210

Оставить отзыв Код:  432445796

Продавец:Дзен Дзен

Есть в наличии

319

2

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Ашваганда аюрведа є засобом для посилення та зміцнення імунітету. Воно також є прекрасною антистресовою речовиною, яка сприяє нормалізації енергетичного балансу людини, а також наділяє потужною сексуальною енергією.

В аюрведі Ашвагандха займає таке ж місце, як женьшень у китайській медицині, ефективно впливає на органи та системи: Кістки; М'язи; Мозок; Нервова система людини; Репродуктивна система, як чоловіків, і жінок.

Ашваганда призначена для запобігання передчасному настанню клімаксу, а також полегшення перебігу клімактеричного періоду у жінок.



Ашвганда заспокоює нервову систему, нормалізує відпочинок та сон, є однією з найкращих рослин для активізації розумової діяльності, підвищення активності, інтересу, працездатності. Використовується це від занепаду сил в організмі, при тривалих хронічних захворюваннях, перевтомі, нервовому виснаженні, післяопераційної реабілітації.

Ашвагандха містить аналог статевого гормону тестостерону. Цей компонент допомагає коригувати різні сексуальні розлади як у чоловіків, так і у жінок. Крім цього, ця рослина є прекрасним тоніком, активним засобом, що позбавляє стресу.

Використовувати препарат можна тим, хто страждає на постійну напругу, втому, проводить багато часу біля комп'ютера або працює з добовим графіком.

Тривалий цикл застосування препарату нормалізує в організмі метаболізм естрогенів та ендометріозу, що перешкоджає розвитку міоми матки у жінки, а також запобігає розвитку фібріоміом та мастопатії, у тому числі допомагає нормалізувати менструальний цикл.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Тривалість лікування та дозування препарату обов'язково повинен призначати фахівець. Самостійний неконтрольований прийом може не дати очікуваного терапевтичного ефекту.

Рекомендації від виробника:
Перед тим як купити Ашваганда необхідно, проконсультуватися з лікарем, і чітко дотримуватися виписаних інструкцій.
Рекомендується приймати по 1-2 капсули двічі на день з теплою водою або молоком за 40 хвилин до їди. Якщо приймати перед сном із медом, то буде здоровий та міцний сон.

ПРОТИПОКАЗАННЯ
Підвищений внутрішньочерепний тиск, висока Ама (токсини), виражені застійні явища. Фахівці не рекомендують застосовувати Ашваганду під час вагітності жінок, а також під час прийому седативних засобів.

Характеристики

Назначение
Страна-производитель
  • Индия
Количество в упаковке шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами