SANTEN Medical Active краплі проти вікових змін 12 мл

Оставить отзыв Код:  433528421

SANTEN Medical Active краплі проти вікових змін 12 мл

Оставить отзыв Код:  433528421

Продавец:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оценок )

Есть в наличии

610

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Опис

Краплі забезпечують ефективну профілактику вікових змін у функціонуванні очей, захищають їх від пересихання, допомагають зберегти ясність зору, здатність до фокусування на об’єктах, підтримують здатність ока адаптуватись при зміні світла, покращують кольоровідчуття, а також допомагають зняти навантаження з очей, запобігаючи погіршенню різкості зору. 
Особливості SANTEN Medical Active: склад крапель поєднує 9 ідеально підібраних активних компонентів, 5 з яких — у максимальній концентрації, яка відповідає ліцензованим стандартам. Краплі допомагають у боротьбі зі зменшенням секреції сльозних залоз, яка може стати причиною погіршення ясності зору з віком, запобігають виникненню кон’юктивіту, зменшують запалення, зберігають зволоженість ока, а також допомагають у боротьбі з почервонінням, блефаритом, бленореєю та дискомфортом, викликаним тривалим носінням контактних лінз. 
Виробник: Santen Pharmaceutical Co, Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

3.

Спосіб застосування

Використовувати 5-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз. 

Склад

Активні компоненти: vitamin A (retinol palmitate) — 50000 IU (in 100 ml), vitamin E — 0,05%, sodium chondroitin sulfate — 0,05%, taurine — 0,5%, potassium L-aspartate — 0,5%, aminocaproic acid — 1,0%, proserin — 0,005%, tetrahydrozoline hydrochloride — 0,01%, chlorpheniramine meleate — 0,03%. 
Неактивні компоненти: sodium edetate hydrate, dextran, sodium hyaluronate, hydroxyethyl cellulose, benzalkonium chloride solution, boric acid, polyoxyethylene hydrogenated castor oil, polysorbate 80, BHT, d-borneol, L-menthol, isotonic agents, pH agent. 

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Страна-производитель
  • Япония
Количество в упаковке шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами