LION Whiteye краплі відбілюючі 15 мл

LION Whiteye краплі відбілюючі 15 мл

Продавець:OSAKA beauty

550

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис

Краплі для очей, які швидко усувають почервоніння очей, повертають білкам білосніжність, знімають втому, усувають дискомфорт і сухість.
Особливості LION Whiteye: борються з почервонінням очей та проблемою пожовклих білків, усувають свербіж і запалення, зменшують роздратування, покращують живлення очей киснем, поліпшують роботу зорових нервів, зміцнюють стінки судин і периферійні м’язи очей, сприяють обмінним процесам.
Виробник: Lion Corporation., JAPAN. 

Індекс свіжості

3.

Спосіб застосування

Використовувати 3-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз. 

Склад

Неактивні інгредієнти: boric acid, trometamol, disodium edetate, propylene glycol, l-menthol, dl-camphor, geraniol, pH adjuster. 
Активні інгредієнти на 100 мл: тетрагідрозолін гідрохлорид — 0,05 г, гліциризинат дикалію — 0,25 г, хлорфеніраміну малеат — 0,03 г, піридоксин гідрохлорид (вітамін B6) — 0,1 г, таурин — 1 г. 

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Країна-виробник
  • Японія
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами