SANTEN 40 Gold краплі 12 мл

Оставить отзыв Код:  433528802

SANTEN 40 Gold краплі 12 мл

Оставить отзыв Код:  433528802

Продавец:OSAKA beauty

390

Есть в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис

Краплі для очей активно зволожують рогівку ока, запобігають погіршенню зору внаслідок вікових змін, знімають втому, покращують функцію сльозовиділення, усувають проблему надлишкового слизу в очах, який зменшує чіткість зору, а також зменшують вразливість очей до зовнішніх подразників, включаючи і механічні, і інфекційні.
Особливості SANTEN 40 Gold: краплі містять високу концентрацію хондроїтину, вітамінів та амінокислот, які покликані живити очі та покращувати їх стан. Формула крапель розроблена таким чином, щоб ефективно знімати втому очей, прискорювати метаболізм у тканинах ока, нормалізувати кровообіг у органах зору, підтримувати оптимальний рівень зволоженості очей, усувати свербіж і запалення, а також створювати надійний захист для чутливих вікових очей від зовнішніх подразників.
Виробник: Santen Pharmaceutical Co., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

3.

Спосіб застосування

Використовувати 3-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз.

Склад

Активні компоненти: neostigmine methyl sulfate — 0,005%, natural vitamin E (d-α-tocopherol acetate) — 0,05%, taurine — 0,5%, panthenol — 0,05%, chondroitin sulfate sodium — 0,5%, chlorpheniramine maleate — 0,03%.
Неактивні компоненти: aminocaproic acid, edetate sodium hydrate, chlorobutanol, geraniol, dextran, hydroxyethyl cellulose, benzalkonium chloride liquid, polyoxyethylene hardened castor oil, polysorbate 80, d-borneol, l-menthol, isotonizing agent, and pH-adjusting agent.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Страна-производитель
  • Япония
Количество в упаковке шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами