SANTEN Medical Guard EX краплі від запалення та для захисту рогівки 12 мл

Оставить отзыв Код:  433528823

SANTEN Medical Guard EX краплі від запалення та для захисту рогівки 12 мл

Оставить отзыв Код:  433528823

Продавец:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оценок )

Есть в наличии

590

1

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Опис

Краплі для очей, які ефективно усувають запалення очей, зволожують очі, допомагають у боротьбі зі свербежем і почервонінням, які можуть викликати такі подразники як пил, бруд і піт, а також захищають рогівку ока від негативного впливу сонячного випромінювання, світла гаджетів, сприяють лікуванню очей від блефариту, гіперемії кон'юнктиви та свербежу. 
Особливості SANTEN Medical Guard EX: краплі мають особливий, підсилений вітамінами склад, який лікує запалення, живить рогівку ока, ліквідує роздратування та сухість очей, усуває почервоніння, покращуючи циркуляцію крові, та забезпечує надійний захист очей від негативного впливу зовнішнього середовища, пересихання та втоми. 
Виробник: Santen Pharmaceutical Co, Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

3.

Спосіб застосування

Використовувати 5-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз. 

Склад

Активні компоненти: vitamin B2 — 0,05%, vitamin B6 — 0,1%, dipotassium glycyrrhizinate — 0,25%, tetrizoline — 0,01%, chondroitin sulfate — 0,05%, taurine — 0,5%, potassium L-aspartate — 0,5%, proserine — 0,005%, tetrahydrozoline hydrochloride — 0,01%, chlorpheniramine meleate — 0,03%. 
Неактивні компоненти: sodium edetate hydrate, chlorobutanol, geraniol, dextran, sodium hyaluronate, hydroxyethylcellulose, benzalkonium chloride solution, borax, polysorbate 80, d-borneol, contains l-menthol, iseful agent and pH regulator. 

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Страна-производитель
  • Япония
Количество в упаковке шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами