ROHTO Night нічні краплі з гіалуронкою 13 мл

Оставить отзыв Код:  433528901

ROHTO Night нічні краплі з гіалуронкою 13 мл

Оставить отзыв Код:  433528901

Продавец:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оценок )

Есть в наличии

460

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Опис

Краплі для очей підтримують відновлення клітин рогівки під час сну, стимулюють обмін речовин, сприяють відновленню втомлених протягом дня очей; вони запобігають захворюванням очей, мають чудові зволожуючі властивості та знімають напругу з рогівки ока.
Особливості ROHTO Night: краплі містять таурин, який живить очі, підтримує їх здоровий стан і прискорює обмін речовин, а також складник гіалуронової кислоти, який запобігає сухості поверхні очей. Краплі знімають втому, підвищують ясність зору, є чудовою профілактикою захворювань очей, а також усувають дискомфорт, спричинений тривалим носінням контактних лінз.
Виробник: ROHTO Pharmaceutical Co., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

2.

Спосіб застосування

Використовувати 5-6 разів на день, по 1-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз. Рекомендовано використовувати перед сном (мінімум за 5 хвилин до сну).

Склад

Активні компоненти: sodium chondroitin sulfate — 0,5%, taurine — 0,5%, d-α-tocopherol acetate (natural vitamin E) — 0,03%, L-potassium aspartate — 0,5%.
Неактивні компоненти: boric acid, borax, l-menthol, and eucalyptus oil, geraniol, sodium hyaluronate, polyhexanide hydrochloride, sodium edetate, polysorbate 80 and pH regulator.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Страна-производитель
  • Япония
Количество в упаковке шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами