ROHTO Cool 40α краплі універсальні 12 мл

Оставить отзыв Код:  433528958

ROHTO Cool 40α краплі універсальні 12 мл

Оставить отзыв Код:  433528958

Продавец:OSAKA beauty

5/5  ( 15 оценок )

Есть в наличии

240

1

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Опис

Універсальні краплі для очей містять компоненти, які усувають затуманення зору та знімають втому, живлять око, борються із напругою, яка виникає після тривалого носіння контактних лінз, знімають подразнення, викликане світловими подразниками, та дарують відчуття ментолової свіжості, яке сприяє наведенню різкості зору.
Особливості ROHTO Cool 40α: склад крапель поєднує у собі 4 важливі компоненти, серед яких вітамін В6, який покращує метаболізм у тканинах ока, вітамін Е, який знімає втому та поліпшує кровообіг, натрій, який захищає поверхню рогівки ока від негативного впливу факторів зовнішнього середовища, та калій, який сприяє насиченню очей киснем.
Виробник: ROHTO Pharmaceutical Co., Ltd., JAPAN.

Індекс свіжості

5.

Спосіб застосування

Використовувати 5-6 разів на день, по 2-3 краплі у кожне око. Уникати дотику наконечника до очей, повік або вій, оскільки це може спричинити їх забруднення очним слизом, пилом тощо. Не використовувати під час носіння контактних лінз.

Склад

Активні компоненти: d-α-tocopherol acetate — 0,05% vitamin B6 — 0,1% sodium chondroitin sulfate — 0,1% potassium L-aspartate — 1% neostigmine methyl sulfate — 0,005% chlorpheniramine maleate — 0,03%
Неактивні компоненти: boric acid, borax, l-menthol, d-borneol, eucalyptus oil, sodium edetate, polyoxyethylene hydrogenated castor oil, pH regulator.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати у разі наявності алергії на будь-який із компонентів зі складу. Потребує консультації з лікарем за наявності захворювань очей, використання препаратів для лікування очей, виникненні алергічної реакції або інших нездужань.

Характеристики

Страна-производитель
  • Япония
Количество в упаковке шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами