Вопросы покупателей о Дарсонваль и LED маска для ухода за лицом в домашних условиях в наборе Электрическая расческа против выпадения волос 4 Универсальных насадки

9 отзывов Код:  435351251
Интересует дополнительная информация?
  • Оксана Лисенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

    Что лучше дарсонваль или эта лед-маска? Можно ли их использовать совместно? Какие перерывы нужно делать между курсами дарсонваля и лед-маски?

    • Продавец ІнтерХом

      Доброго дня, Оксана! Дякуємо за звернення) Дарсонваль і LED-маска обидва ефективні, але використовуються для різних цілей. Дарсонваль чинить глибокий вплив на шкіру, стимулює мікроциркуляцію і прискорює регенерацію клітин. Підходить для боротьби з акне, звуженням пор і поліпшення кольору обличчя. LED-маска діє інакше, чинить фототерапевтичний вплив, ефективна для вирівнювання тону, поліпшення текстури і зменшення запалень. Хороша для омолодження. Їх можна використовувати спільно, чергуючи курси. Загальна тривалість курсу - 4-8 тижнів, після чого можна переходити до підтримувальних процедур 1-2 рази на тиждень.

  • Надежда Качуровская
    Продавец: ІнтерХом

    Добрий день, до нього є додаткові насадки? Можете дати посилання?

  • Аліса Цурім
    Продавец: ІнтерХом

    У мене волосся після багатьох фарбувань стало обламуватися, чи можна мені користуватися дарсонвалем?

    • Продавец ІнтерХом

      Аліса, доброго дня. Дякуємо за звернення. Користуйтеся насадкою гребінець, проводьте по волоссю. І насадкою точка, щоб точково впливати на шкіру голови. Дарсонваль допоможе оздоровити ваше волосся. Бажаємо приємного користування і вражаючих результатів)