Супозиторії Фармапрост 10шт. (576172)

Оставить отзыв Код:  437666360

Супозиторії Фармапрост 10шт. (576172)

Оставить отзыв Код:  437666360

Продавец:PGLN

Есть в наличии

450

Заказ от 1 шт

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

ФАРМАПРОСТ – гігієнічно-профілактичний супозиторії , що нормалізує роботу передміхурової залози.

Масло з насіння гарбуза і амаранту (в тому числі і сквален, що міститься в маслі насіння амаранту) покращує мікроциркуляцію в простаті, має протизапальну дію. Згідно з численними науковими дослідженнями, біологічно активні пептиди, отримані з тканин простати великої рогатої худоби, дозволяють зменшити набряк тканин простати, нормалізувати кровообіг в органі, проявляє спазмолітичну дію і покращує імунні реакції. Вітамін Е, що міститься в маслі насіння гарбуза та амаранту, має антиоксидантну дію, зберігаючи при цьому біологічну активність основного компонента – екстракту простати. Олія насіння гарбуза знімає запалення, чинить регенеруючу і ранозагоювальну дію. Саме з цієї причини засоби, що містять екстракт простати, використовуються в урології для лікування і профілактики захворювань чоловічої репродуктивної системи і передміхурової залози, зокрема.

Склад:

  • Олія насіння гарбуза – 0,4 г,
  • Олія насіння амаранту – 0,1 г,
  • Екстракт простати – 0,03 г.

Допоміжні речовини: твердий жир.

Показання:
ФАРМАПРОСТ використовується в якості допоміжної терапії при захворюваннях чоловічої репродуктивної системи. Використання супозиторій ефективно при таких захворюваннях, як простатит, аденома простати, порушення еректильної функції, застосовується як допоміжний засіб при чоловічому безплідді. Як профілактичний засіб препарат призначають для запобігання розвитку захворювань простати у пацієнтів похилого віку, а також після хірургічного втручання на передміхуровій залозі.

Спосіб застосування: 

Ректальне введення 1 супозиторій 1-2 рази на добу. Курс лікування від 5 до 10 днів. При необхідності повторна терапія може бути призначена через 1-6 місяців.

Характеристики

Состав
  • Склад: Олія насіння гарбуза – 0,4 г, Олія насіння амаранту – 0,1 г, Екстракт простати – 0,03 г. Допоміжні речовини: твердий жир. 10 штук в упаковці
Страна-производитель
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами