Вопросы покупателей о Дарсонваль для волос лица от акне морщин против выпадения волос омоложение стимуляция кровообращения универсальные насадки фиолетовый импульс 6в1

Код:  443885120
Интересует дополнительная информация?
  • Ольга Гаврилюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

    Дарсонваль проосто чудовий зручний і якісно виготовлей допоміг мені стимулювати ріст волосся за місяць використання вже бачу помітний результат в рості.
    Чи допомагає прибрати зморшки, хочу замовити мамі на подарунок

    • Продавец ІнтерХом

      Ольга, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок і запитання) Дарсонваль може допомогти зменшити появу зморшок завдяки своїй здатності стимулювати кровообіг, підвищувати еластичність шкіри і сприяти виробленню коллагену. Фіолетові імпульси та озон, які він виробляє, допомагають покращити загальний стан шкіри і можуть зменшити дрібні зморшки.

      Однак для значних або глибоких зморшок може знадобитися комплексний підхід, включаючи інші процедури і продукти для догляду за шкірою. Якщо ваша мама любить інноваційні засоби для догляду за собою, дарсонваль може стати чудовим подарунком і доповнити її рутину.

  • Наталія Гончар
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

    Дарсовналь просто бомбезний дуже зручно тримати в руці вже через декілька проццедур волосся стало випадати менше,яка його потужність?

    • Продавец ІнтерХом

      Доброго дня, Наталя! Дякуємо за покупку! Його потужність 20Вт. Бажаємо приємного користування і гарного дня!

  • Анастасія Твердохліб
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

    Дарсонваль чудовий якість на висоті я дуже задоволена покупкою яка насадка допомагає лікувати акне

    • Продавец ІнтерХом

      Вітаємо, Анастасія! Дякуємо за покупку, раді що Вам все спообалось. Боротись з акне допомагає насадка в вигляді пелюстки, користуйтесь з задоволенням!

  • Ірина Лясковська
    Продавец: ІнтерХом

    Чи буде працювати цей прилад в Америці та Канаді, де інша напруга в мережі?

    • Продавец ІнтерХом

      Вітаємо, Ірина)

      Так, цей апарат може працювати в Америці та Канаді, оскільки має діапазон напруги 110В~240В. Це означає, що він адаптований для роботи в різних країнах з різними стандартами напруги. Проте, щоб уникнути проблем, вам може знадобитися адаптер для розетки, щоб підключити прилад до електромережі.