Отзывы покупателей о Термометр электронный цифровой OMRON Flex Temp Smart (МС-343 F-RU)

58 отзывов

Код:  6576201

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Обрав цей термометр, бо мав надію, що Omron не зробить поганий термометр.
    Але, нажаль, дива не сталося. Міряє так собі.
    те що після звукового сигналу треба тримати ще хвилин 10, то зрозуміло.
    Але, зробив 3 заміри підряд, отримав: 36,4; 36,6; 36,7
    Звичайний, "скляний" при цьому показав 36,7
    Тобто, з 3-го разу він показав нормальний результат. Це пів години часу.
    Для точного і швидкого вимірювання цей термометр явно не підходить.

    Недостатки:
    Не точний
    • Представник бренду

      Добрий день. Температура здорової людини при вимірювані під пахвами вважається нормальною при вимірюванні ртутним термометром у проміжку 36,5-37,2 °C. Температура 36.6 це стереотип, температура тіла постійно змінюється. Ртутний термометр більш інертний відносно електроного термомтера.Це з мережі інтернет.Також, якщо ви хочете порівняти показники двох термометрів це не робиться на людині. Візміть ємність з водою, і порівняйти показники двох термомтерів. Або якщо ви всеодно хочете перевірити на людині, робіть це одночасно двома термометрами в одному місці. Електроний термометр необхідно встановлювати під кутом 45 градусів відносно тулуба.

  • Антон Мостовой
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Класний градусник

    Достоинства:
    Точний
    Гнучкий
    Недостатки:
    Можливо, що трохи довго міряє
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Якісний, зручний. Температуру показує точно. Якщо тримати 3-5 хвилин, як вказано в інструкціі, то показники збігаються з ртутним термометром.

  • Лопатинський Андріан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Як завжди, надійна і точна медтехніка Omron

  • Любомир Свищук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Хороший термометр, самі вимірюємо і дитинці )

  • Геннадий Безъзычный
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Спасибо Розетке - вернул товар без вопросов. Могу подтвердить - сигнал после 10ти секунд показывает полную ерунду (в среднем 34 градуса). А если нужно его после этого ещё держать около минуты, то почему этот градусник стоит ровно в два раза дороже других????? Гибкий носик из резины абсолютно не нужен и при измерении во рту имеет неприятный вкус резины. Кнопка дешёвая, дисплей обычный...старый микролайф которому 15 лет и заклеен скотчем после смены батарейки показывает результат быстрее и корректнее. Одна звезда именно из-за абсолютно неадекватной цены и прямого вранья - на этикетке красуется большим шрифтом 10 секунд.

    Достоинства:
    Обычный градусник
    Недостатки:
    Цена, не соответствует заявленным характеристикам
    • Представник бренду

      Добрий день Пан Гєнадій. Будь який контактний термометр вимірює тепературу шкіри, яка не відповідає температурі тіла та залежить від температури оточуючого середовища. Термомтеру достатньо 10 секунд для визначення температури, якщо шкіра набула температуру тіла. При вимірюванні ректально, немовлятам, термометр вимірює температуру за 10 секунд оскільки шкіра сфінктра не має контакту з оточуючим середовищем та відповідає температурі тіла. Гнучкий накінечник призначений так само для вимірювання ректально немовлятам. Коли ви вимірюєте температуру аксилярно, підпахвою, потрібно що найменьше 5-10 хв за для того щоб шкіра набула температуру тіла не контактуючи з оточуючим середовищем. Ця вся інформація зазначена в інструкції до термомтера! Фізіологію людського організму та банальні закони фізики ще ніхто не зміг обманути. Правила єдині для всіх контактних термометрів будь яких виробників. Стосовно ціни на прилад, все у ваших руках, ви можете розробити, виготовити термометр, та скласти нам конкуренцію)). З Повагою та прагненям змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

    • Игорь Хоружа

      Сказати спробуй виготовити сам кліенту і скласти конкуренцію звучить грубо. Тепер сумніваюсь купувати чи ні якщо таке відношення до кліента. Краще б ви описали в деталях основні бенефіти над конкурентвми, це допомоглоб зрозуміти причини через що він дорожче.

    • Анатолий

      На кой ты во рту им меряешь?

  • Полина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Классный градусник. Пишу после 2 лет использования. Меряю под язычно. После сигнала нужно держать ещё секунд 50-60. Со старым советским ртутным показывает одинаково. Иногда 0,1 градуса погрешность может быть. Товар классный. Советую.

    Достоинства:
    Качественный. Точное измерение.
    Недостатки:
    Не нашла
  • Оксана Злепко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Сигнал термометра при измерении под мышкой срабатывает через секунд 10… когда показания ещё не верны. Если держать дальше, то показывает точно....но очень опечалина что сигнал не срабатывает когда нужно. Просто приходится ждать несколько минут без сигнала это жуть как неудобно. Хотелось бы вернуть/обменять

    Недостатки:
    Срабатывает сигнал через 10 сек
    • Представник бренду

      Добрий день Пані Оксано. Нажаль така особливість притаманна всім контактним електроним термометрам. Звуковий сигнал призначений для вимірювання температури у малючків орально, або ректально.Повёязано це з тим що за вимірювання орально або ректально швидкість вимірювання значно вище ніж під пахвою. З Повагою та прагненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

  • Денис В.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Погрешность >= 0.3 С, не советую брать для точных измерений.

    Недостатки:
    Большая погрешность
    • Представник бренду

      Добрий день пан Дєніс. Похибка заявлена виробником до 0.2 градусів цельсія. Прохання ващі слова підтверджувати висновками метрологічної експертизи.

    • Олександр Блажко

      Я думаю що у Вас скоріше щось з руками не те. Другий рік користуюсь, точність з ртутним один в один

  • Юрий Слободяник
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Не оправдались ожидания. Вроде и меряет, но не точно, сильно влияет положение, пот на теле. Для беглого замера хорош, для точного лучше ртутные

    Достоинства:
    Быстро замеряет
    Недостатки:
    Нужно знать как ставить
  • Ольга Хреїк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Термометр не стоит своих денег. Измерять им нужно только после предварительных ласк (прогрев не менее 8 минут), при этом сигнал срабатывает при любых условиях спустя десяток секунд и показывает всякую ересь. Точно также работает термометр, купленный когда то за 10 центов. Показания после предварительного подогрева довольно точные, хотя бывало, что показывает то 36,5, то 36,6, как будто это не значительно. Буду возвращать.

    Достоинства:
    Внешний вид. Бренд.
    Недостатки:
    Срабатывание до окончательного прогрева, точность 0.1 градуса, тугая кнопка, высокая цена.
    • Представник бренду

      Добрий день Пані Ольга. Не зрозуміло що ви маєте на увазі під попередніми ласками та підігрівом. Нічого підігрівати та ласкати не треба. Є інструкція, в який чітко зазначено як працює термометр, і як ним користуватись. Час вимірювання ректально-10 сек, орально приблизно 1 хв, аксілярно не меньше 5 хв. Термометр росташовується під кутом 45 градусів до тулуба, або паралельно тулубу. Звуковий сигнал призначений для вимірювання ректально, вимірюючи аксилярно орієнтуємось виключно на час вимірювання. Кнопка ввімкнення працює з зусиллям спеціально, аби уникнути випадкового вимкнення приладу під час вимірювання.В інструкції зазначена температура здоровї людини, також цю інформацюію можна знайти в мережі інтернет.В прагнені змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

    • Анатолій Марчишин

      Слід би читати інструкцію, і бажано, перед використанням приладу.

  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Купил таких 3 штуки. Показывает более менее точно в сравнении с ртутным.

  • Руслан Ремський
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Показує 35,6

    • Представитель бренда

      Добрий день Пан Руслан. Звуковий сигнал призначений для вимірювання температури ректально, чи орально. У разі вимірювання температури аксілярно(під пахвою), термометр розташовуємо або під кутом 45 градусів до тулубу, або паралельно тулубу, на звуковий сигнал не зважаємо, вимір провадимно не меньше 5 хв. З Повагою та прагненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

  • Роман Кукул
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Ну... Що потрібно від такого приладу? Думаю швидкість і точніть вимірювання. Але щось з цими параметрами не склалося. Не можна просто взяти і за один раз поміряти температуру, і при тому бути впевненим що дані точні. Приходиться робити декілька замірів. Ну добре ще в дорослого, який може спокійно посидіти декілька хвилин і подивитися на результат, але це можна було зробити і звичайним термометром. А як бути з новонародженим, який постійно крутиться?

    Щоб отримати більш-менш точний результат, потрібно тримати наконечник постіно в одній точці. При тому що сигнал спрацьовує дуже швидко, але ж в інструкції написано "не менше 5 хвилин", тому що після сигналу ще 1-1.5 градуса може набігти. А втримати в одній точці термометр у дитини, яка постійно рухається, задача не проста. Тому 2-3 заміри в одній і ті ж точці можуть показати різні результати, при чому один може бути 35.7, а інші вже 36.8-37.0. А пхати термометр в одне місце кожні 1-2 години (для контролю) не дуже цікаво і займає багато часу.

    Достоинства:
    Дисплей, гнучкий.
    Недостатки:
    Потрібно переміряти температуру по кілька разів...
    • Представитель бренда

      Добрий день Пан Роман. Думка про те що електроний термометр швидчий за ртутний помилкова. Електроний термометр був розроблений з єдиною очевидною метою, замінити небезпечні ртутні термометри. Чому під пахвою треба вимірювати температуру 5 хв? Проблема не в термометрі, він вимірює температуру швидко. Проблема в тому що температура шкіри людини залежить не тільки від стану організму, а щей від температуру оточуючого середовища. Коли ми притискаєме плече до тулубу, шкіра під пахвою не контактує з оточуючим середовищем і за 5 хвилин набуває температуру тіла. З Повагою та прагненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

    • Olexandr

      Доброго дня, порадьте чи знайшли щось краще, шукаю саме для дитини?

    • Представник бренду

      Добрий день Пане Олександре. Будь який контактний термометр вимірює температуру за 5-10 хв. Думка про те що електроний контактний термометр швидкий помилкова. Миттєво вимірюють температуру тільки інфрочервоні безконтактні термометри. З Повагою та прагненям змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

  • Полина Голубева
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Спасибо Розетка. Градусник классный. Работает Отлично. Наконечник резиновый. Удобно. Если измерять температуру орально. Измерения совпадают с ртутным и старым электронным. Товар хороший. Звуковой изгнал подаёт 3 раза и не громко ( для меня это и лучше).

  • Руслан Ремський
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Кошти на вітер

    Недостатки:
    Постійно показує 35 - 36.6
    • Представитель бренда

      Добрий день Пан Руслан. Будь ласка ознайомтесь з інструкцією на прилад. За аксілярного методу вимірювання, ігноруємо звуковий сигнал, вимір провадимо не меньше 5 хв. З повагою та прагненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

    • Полина Голубева

      Не согласна с вами. Прибор работает идеально. Сравнивали с ртутным и старым электронным.

  • Сергій Сватуха
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Прилад точний, якщо дотримуватись інструкції. Порівнював із ртутним - показники один в один. А от кнопка ввімкнення зроблена для дитячої або тендітної жіночої руки. Я можу натиснути її лише нігтем, а це не є добре, адже захисна плівка не з кевлару. А в цілому термометром задоволені.

    Достоинства:
    безпечний
    Недостатки:
    кнопка ввімкнення натискається важко
    • Представитель бренда

      Добрий день Пан Сергій. Будова кнопки зроблена таким чином щоб не можливо було випадково вимкнути прилад. Спробуйте натискати пальцем, просто сильніше. З Повагою та прагненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

  • Сергей Яницкий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    #мояраспаковка

    Отличный термометр, рекомендую к покупке.

    Достоинства:
    Быстро измеряет температуру
    Недостатки:
    -
  • Дмитро Редчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Термометр мені сподобався, міряє реально швидко, заявлені 10 сек., і завжди можна дотримати 20–40 секунд (як на чий смак).

    Коли порівнюю зі ртутним — показує те саме чи «практично те саме».

    Пищить нормально, насправді, але якщо під одягом/ковдрою, то можна й не почути. Але просто міряйте хвилину, і буде вам щастя :)

    Достоинства:
    Гнучкий ніс, швидко міряє
    Недостатки:
    Тихо пищить, можна б гучніше)
  • Олександр Блажко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Сучасний, якісно зібраний термометр. Рекомендую термометр і магазин.

    Достоинства:
    Безпечний, так як немає Ртуті. Гарний дизайн, простий в користуванні.
    Недостатки:
    Поки не виявив, якщо в процесі користування щось виплеве-напишу.
  • Ольга Сухорукова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Термометр этой модели прослужил безотказно с 2012 года. При очень частом использовании (много детей в доме) . От времени в последний год немного начала расслаиваться резина и появилась трещина. Он все еще работает, но решили заменить на новый этой же модели.
    С ртутным сверяли первое время постоянно - все точно. Время выдержки - как у обычного ртутного при измерении в подмышечной впадине.
    К изделиям этого производителя ни разу вопросов не возникало.

    Достоинства:
    Точно измеряет. Безопасно. Комфортно для маленького ребенка
    Недостатки:
    Нет
  • Ліля Семененко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Звісно електронний термометр уступає ртутному у точності вимірювання, зате він безпечніший. Подобається якість матеріалу і дизайн. Мала електронні термометри інших фірм, цей подобається найбільше.

    Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не точність вимірювання
  • Сяв
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Жена ушатала меньше чем за пол года нечастого использования. Гибкий кончик оторвался в месте соединения с основным корпусом, при это проводочки-волосинки идущие к термодатчику оторвались и все. Чек и гарантия непонятно где, потому что такого поворота событий от самого дорогого термометра такого типа на рынке никто не ожидал - есть и Лонгевита с гибким кончиком и Ситизен 10-летний - все работают.
    --
    По поводу измерения температуры - все было точно, просто нужно держать его столько же как и ртутный термометр и не вестись на сказки в инструкции - датчик банально не успевает нагреться за короткое время. Сравнивал и с вышеупомянутыми и с ртутным и с инфракрасным.

    Достоинства:
    Гибкий кончик. Точно мерял.
    Недостатки:
    Качество изготовления.
    • Представитель бренда

      Добрий день пан Сяв. Нам прикро що сталася така ситуація. Але давайте визначемось, вірогідно прилад зламався не сам по собі. Така несправність притаманна всім без виключення термометрам з гнучким кінчиком за механічного впливу. Прилади без гнучкого кінчика не мають таких проблем. Стосовно точності вимірювань, в інструкції на прилад чітко зазначено наступне-за ректального використання час вимірювання 10 секунд, за орального вимірювання приблизно хвилина, за аксілярного(підпахвою) вимірювання не меньше 5 хвилин. З Повагою та прагненям змінити світ на кращє. команда OMRON Україна.

  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Доброго дня. Прошу адміністрацію Розетки та уповноваженого представника роз’яснити наступне: 1. Цей вироб був проданий мені без герметичної упаковки, тобто є вільний доступ до виробу без порушення їі цілісності. Цей термометр взагалі випускається виробником без герметичної упаковки чи її цілісність була порушена у ланцюгу виробник-покупець?
    2. Чому в інструкції відсутня українська мова, якщо йде мова про вироб, який сертифікований й ввезений на територію України згідно чинного законодавства?
    Дякую.

    • Роман

      Бачу шо питання залишаються без відповіді вже тиждень, тому направляю їх до управління захисту споживачів.

    • Эксперт Rozetka

      Доброго дня, Роман! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

  • владимир луцив
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    При измерении температуры "под мышкой" время установления температуры 5 - 7 мин. При ректальном измерении - по сигналу термометра (около 10 сек).

    Достоинства:
    Точный и быстрый.
    Недостатки:
    Слишком тугая кнопка включения.
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    К сожалению был период, когда ребёнку нужно было измерять темп. чуть ли не каждый час. В арсенале был этот, старый добрый ртутный и инфракрасный. Самую неправдивую информацию показывал этот, проверенно за 2 недели болезни множество раз. И не нужно писать мне в ответ на отзыв про угол наклона градусника к телу, бред.

    • Представитель бренда OMRON

      Доброго дня пані Ірино. Будь ласка, підтверджуйте ваші звинувачування висновками метрологічної експертизи. Важлива інформація для вас. Витяг с закону "Про Захист Прав Споживачів «Стаття 4. Права та обов`язки споживачів. Частина 3.Споживачі зобов’язані: Пункт 1) Перед початком експлуатації товару уважно ознайомитися з правилами експлуатації, викладеними в наданій виробником документації на товар. Пункт 3) Користуватись товаром згідно з його цільовим призначенням та дотримуватися умов(вимог,норм,правил)встановлених виробником товару(виконавцем) в експлуатаційній документації. Прилад можна використовувати правильно, або не правильно. Якщо прилад використовується не правильно, ви дійсно отримаєте занижені результати. В прагненні змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

    • Александр

      В то, что электронный термометр показывает чёрти-что, охотно верю. OMRON, спрячте агрессию! Нечего законами бросаться.

    • Представитель бренда

      Добрий день пане Олександре. Все що потрібно то прочитати інструкцыю, де чітко вказано час вимірювання. що найменьше 5 -10 хв, та спосіб встановленя термометра. В прагнені змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

  • Кристина Ковалева
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Люблю фирму Omron, но этот градусник просто ужасный, он не измеряет правильно температуру, держать нужно дольше ртутного. Выброшенные деньги, полное разочарование.

    Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Градусник
    • Представитель бренда OMRON

      Доброго дня пані Христино. Будь ласка, перед використанням приладу, ознайомтесь з інструкцією, та використовуйте прилад відповідно до інструкції. Нормальна температура здорової людини, при вимірюванні під пахвою, складає 36.5-37.2. Для того щоб термометр вимірював температуру правильно, треба дотримуючись інструкції, правильно встановити термометр, а саме з невеличким зусиллям ввести наконечник у під пахову впадину, термометр встановити під кутом 45 градусів до тулубу або паралельно тулубу, щоб плечем накрити більшу частину корпусу, або повністю накрити корпус термометру. З повагою та прагненням змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

  • Тетяна Радченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Хороший девайс, искала безопасную альтернативу ртутному градуснику после того, как он случайно чуть не разбился - и это отличная замена. Кто хотел купить только ради скорости измерения - не подойдет, тк во рту замер 5 минут, под мышкой 10 минут. В остальном удобно, еще и чехол прозрачный есть.

    Достоинства:
    безопасно
  • Іванна Боришкевич
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Якось не дуже я довіряю такому градуснику. Проте якість хороша.

    Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Електронний
    • Представитель компании OMRON

      Доброго дня пані Іванна. Основні сумніви при використанні електроних термометрів пов`язані з недотриманням правил використання. Найголовніша помилка це зняття результатів після звукового сигналу. Звуковий сигнал призначений виключно для вимірювання ректально. Коли ми провадимо вимір під пахвою, аксилярно, то потрібно чекати що найменьше 5 хв. Також треба правильно встановлювати термометр. а саме під кутом 45 градусів до тулубу, або паралельно тулубу, щоб як мога більша частина термометра була накрита плечем. Це значно пришвидчую час вимірювання. З Повагою та прагненям змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

  • Владимир Бабин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Купил. Качесво отличное. Но, по инструкции 5-10 мин идет измерение.. тоже что и ртутный, только дороже.

  • Андрей Иванченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Взял две штуки, оба работают идентично, даже без погрешности.

    Достоинства:
    Работает хорошо
    Недостатки:
    Тугая кнопка
  • Олег Уласюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    До этого всегда пользовался ртутным. Но после очередной простуды решили купить электронный, так как постоянные встряхивания с опаской не уронить термометр достали.
    Главное разочарование — при измерении аксиллярно (в области подмышки) необходимо держать термометр до 10 мин. О чем не было сказано на сайте и на коробке. При этом звуковой сигнал через 10 секунд абсолютно бесполезный.
    В остальном, отличная штука. Просто сбить, нет опасности уронить и разбить. Насчет точности, не проверял в сравнении с ртутным, но меня устраивает.

    Достоинства:
    быстро сбрасывается, не надо трясти и проверять сбился показатель температуры или нет, более надежный
    Недостатки:
    измерение температуры подмышкой длится столько же, сколько и измерение ртутным, нет подсветки, звуковой сигнал слишком рано издает звук — бесполезен, но нельзя отключить
    • Представитель компании OMRON

      Доброго дня пан Олег. Ваша скарга не обґрунтована.
      Витяг с закону "Про Захист Прав Споживачів «Стаття 4. Права та обов`язки споживачів. Частина 3.Споживачі зобов’язані: Пункт 1) Перед початком експлуатації товару уважно ознайомитися з правилами експлуатації, викладеними в наданій виробником документації на товар. Пункт 3) Користуватись товаром згідно з його цільовим призначенням та дотримуватися умов(вимог,норм,правил)встановлених виробником товару(виконавцем) в експлуатаційній документації.
      В інструкції вся інформація чітко вказана. Звуковий сигнал призначений для вимірювання температури ректально. З повагою та прагненням змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

  • Игорь Егоркин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Заплатил за брэнд, надеюсь у этого кнопка не начнёт страдать от дребезга контактов, как у конкурента. Кстати, все они (и конкурент) пищат заранее, не обращайте внимание - это писк для извлечения изделия из попы младенца.

    Достоинства:
    Мою температуру померял точно: 36.6°C. Очень простой и удобный дизайн; очевидная крышечка для батарейки и кнопка включения; приятный экранчик, как на моих часах из далёкого прошлого.
    Недостатки:
    Упаковка позволяет измерить температуру ректально, а потом вернуть товар, чтобы его продали другому покупателю, который уже будет мерять орально: никакой пломбы или одноразовой упаковки типа блистера.
    • ромашка

      такие вещи вроде не подлежат возврату

  • Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Выше 35° не показывает. У всех членов семьи. Сигнал звучит, когда температура достигает ~34° В инструкции сказано, что нужно подержать еще секунд 20. Зачем нужен сигнал не ясно. Вернули.

    Недостатки:
    Бракованный
    • Представитель компании OMRON

      Доброго дня пані Катерина. Звуковий сигнал призначений для вимірювання температури ректально у малечі. В інструкції чітко вказано що при вимірювані аксилярно(під пахвою), звуковий сигнал ігнорується, час вимірювання складає не менше 5 хв. З повагою та прагненням змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

  • Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Градусник ужасный. Температуру показывает не правильно.Постоянно 35 или 35.5.Своих денег не стоит. Валяется дома тепарь,

    Недостатки:
    Не правильно показывает температуру. Со своей задачей не справился,
    • Представитель компании OMRON

      Доброго дня пані Наталя. Будь ласка ознайомтесь з інструкцією. В ній чітко зазначено що для аксілярного способу вимірювання(під пахвою), потрібно провадити вимір на протязі 3-5 хв. При вимірі ректально достатньо 10 сек. Чому так стається. Температура шкіри ніколи не дорівнює температурі тіла в наслідок того що шкіра контактує з оточуючим середовищем та отримує вплив від нього. 3-5 хв потрібно щоб шкіра під пахвою прогрілася до температури тіла. З Повагою та прагненням змінити світ на краще, команда OMRON Україна.

  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka

    Нормальный термометр, меряет мой термометр чуть меньше на 0,1с°

    Достоинства:
    Без ртути, не бьётся, мягкий наконечник
    Недостатки:
    Кнопка очень тугая