Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ для подорожей і спорту, 2мм (комплект 5 шт.: 10х12см - 1 шт., 6х10см - 1 шт., 6х5см - 1 шт., 3х5см - 2 шт.)

Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ для подорожей і спорту, 2мм (комплект 5 шт.: 10х12см - 1 шт., 6х10см - 1 шт., 6х5см - 1 шт., 3х5см - 2 шт.)

Продавець:ТРІ-УМ-ВІТА

4.4/5  ( 21 оцінок )

405

Є в наявності

6

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ПОВ'ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА "АРМА-ГЕЛЬ+" УНІВЕРСАЛЬНА - це стерильний ранове покриття, яке забезпечує закриття і механічний захист рани від забруднення, інфікування та іншого негативного зовнішнього впливу, має ранозагоювальний, знеболюючий, протизапальний та антисептичний ефект.

Завдяки гидрогелю ПОВ'ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА "АРМА-ГЕЛЬ+" УНІВЕРСАЛЬНА не прилипає до рани, не травмує ранову поверхню при перев'язці, посилює процес утворення грануляцій та епітелізацію, створює умови для прискорення загоювання ран різного походження, сприяє видаленню фібринового нальоту, розчинення омертвілих тканин при складних, довго не загоюються.

До ключових переваг ГІДРОГЕЛЕВИХ ПОВ'ЯЗОК МЕДИЧНИХ СТЕРИЛЬНИХ "АРМА-ГЕЛЬ+" УНІВЕРСАЛЬНИХ відноситься те, що вони є еластичними; добре моделюються в рані; мають низьку адгезію до ранової поверхні і високу адгезію до суміжних з раною тканин і зовнішнього перев'язувального матеріалу; безболісно і повністю видаляються з рани при здійсненні перев'язок; є напівпрозорими, що дозволяє спостерігати за станом рани, не знімаючи пов'язки; служать ефективною перешкодою для потрапляння бактерій і мікрочастинок ззовні; швидко абсорбують рановий ексудат і бактеріальні токсини, забезпечують в рані середовище з постійною вологістю і температурою; сприяють дифузії кисню до рани; тамують біль. За рахунок сітчастої матриці пов'язка здатна поглинати великий обсяг виділень не руйнуючись.

ПОВ'ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА "АРМА-ГЕЛЬ+" УНІВЕРСАЛЬНА є засобом першої допомоги. Призначена для таких видів ран як: різані, рубані, колоті, вдарені, рвані, укушені, роздавлені, хірургічні і т. п. Не вимагає спеціальної підготовки для того, щоб надати швидку і ефективну першу допомогу при будь-якому типі поранення. При накладенні пов'язки спостерігається знеболюючий ефект за рахунок охолодження місця поранення, зменшується ймовірність виникнення інфікування рани і ризик появи гіпертрофічних рубців при загоєнні. Після надання першої медичної допомоги необхідно звернутися до лікаря для системного лікування рани.

Може бути використана для надання допомоги при ушкодженнях шкіри, таких як: опіки, сонячні опіки, подряпини або укуси комах, порізи, тертя шкіри (мозолі). Завдяки своїм властивостям пов'язка не прилипає до рани, що дозволяє безболісно замінити її, не знищуючи при цьому новий шар епітелію при загоєнні рани. Залежно від стану рани і фази ранового процесу обирається термін перебування пов'язки на рані, але він не може перевищувати 24 години.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами