Апарат для місцевої дарсонвалізації Дарсонваль Electronic Factory (+4 насадки в комплекті)

6 відгуків

Код:  108000258

Габарити (ВхШхГ)
  • 24х23х6 см см

Апарат для місцевої дарсонвалізації Дарсонваль Electronic Factory (+4 насадки в комплекті)

6 відгуків

Код:  108000258

Продавець:Med Hub company

4.7/5  ( 1173 оцінок )

899

699

Немає в наявності

67

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дарсонваль - це професійний косметологічний апарат для використання в салоні краси і вдома. Процедура з використанням дарсонваля являє собою локальний вплив змінними високочастотними струмами високої напруги і малої сили, здійснюване за допомогою скляних вакуумних електродів різного типу. Як використовувати дарсонваль? Простота і ефективність — найважливіші переваги дарсонвалей та аналогічних приладів. Хоча дарсонвалізація є популярною салонної процедурою, більшість апаратів дарсонваль створені так, що ними можна цілком успішно користуватися і в домашніх умовах. Причому, в некоторыхслучаях взагалі без сторонньої допомоги! Загальні правила застосування та види дарсонвалізації. Розпакувавши куплене пристрій, по суті, залишається лише встановити на нього відповідну насадку, підключити до електричної мережі, відрегулювати потужність впливу. Все, підготовка закінчена! Тепер просто беріть дарсонваль в руки, направляйте його на проблемну зону і акуратно водите по ній. Існує два варіанти дарсонвалізації: Контактна ("тихий розряд") — електрод масажера повільно переміщається по шкірі, перебуваючи в безпосередньому контакті з нею (тобто, торкаючись шкіри). Під час процедури відчувається невелике підвищення температури масажованих ділянок тіла. Безконтактна ("іскровий розряд") — масажна насадка не стосується шкірного покриву, а знаходиться на відстані приблизно в 1 — 4 мм від нього. Під час проведення процедури відчувається легке поколювання, а повітря поблизу масажера наповнюється озоном. Перший метод застосовується для лікування проблемної або в'янучої шкіри, варикозного розширення вен, целюліту і для поліпшення росту волосся, а другий — для прискорення загоєння ран, зняття болю (наприклад, при радикуліті) та лікування захворювань невралгічного характеру. В обох випадках бажаний ефект досягається в середньому через 10-12 процедур. Заснований на широко відомої і часто використовуваною методикою місцевої дарсонвалізації (вплив на тканини тіла слабкими імпульсними струмами високої частоти і напруги). При дарсонвалізації імпульсні струми передаються на шкіру через герметичний пустотіла скляний електрод, наповнений повітрям або інертним газом під низьким тиском. Ефективність апарату дарсонваль досягається через прискорення обмінних процесів в тканинах і поліпшення відтоку лімфи і крові. За рахунок активізації обмінних процесів дарсонвалізація покращує постачання тканин киснем, нормалізує кровообіг, забезпечує знеболюючий ефект, підвищує працездатність і нормалізує сон. Вплив апаратом підсилює проникнення в глибокі шари шкіри косметичних засобів.

Характеристики

Особливості
  • ні
Комплектація
  • Апарат Дарсонваль Electronic Factory; 4 електроди (грибоподібний, гребінцевий, пелюстковий, коагулюючий); Гарантійний талон
Габарити (ВхШхГ)
  • 24х23х6 см см
Вага
  • 0.7 кг кг
Колір
  • Білий
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

  • Уляна Сикіш
    Відгук від покупця. Продавець: Med Hub company

    Користуюся тільки місяць, майже щоденно. На даний час все влаштовує. Ідеально підходить для домашнього використання.

    Переваги:
    Зі своїми функціями справляється.
  • Константинова Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Med Hub company

    После оставленного отзыва продавец сразу связался и вернул деньги за нерабочий прибор, жаль, что на тот момент не было данного товара для замены.

  • Константинова Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Med Hub company

    Прибор хороший, но, спустя 2 недели использований, электрод перестал загораться и подавать ток, хотя,когда включаешь слышно, что он работает. Уточните, пожалуйста, контакты для возврата либо замены?

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →