Таблетки Біоліка Протиглисний 90табл Біола

Код:  108320994

Таблетки Біоліка Протиглисний 90табл Біола

Код:  108320994

Є в наявності

125

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Показання для застосування Фітовіт-Протиглистовий: для лікування та профілактики паразитарних інвазій (лямбліоз, аскаридоз, ентеробіоз, опісторхоз); при порушенні функцій шлунково-кишкового тракту та жовчовивідних шляхів.

Фітовіт-Протиглистний надає потужну оздоровлюючу та очищувальну дію на весь організм. Фітокомпоненти, що входять до складу препарату, захищають печінку, очищають кров та лімфу, нейтралізують та виводять шлаки та токсини, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту, зміцнюють кишкову стінку, усувають спазми, надають необхідну підтримку іншим органам та системам організму людини.
Прийом препарату підвищує опірність організму до зараження паразитами, благотворно позначається на загальному самопочутті, а ретельно підібраний склад забезпечує ефективну та безпечну дію. Рекомендується застосовувати для профілактики та лікування глистних інвазій при: лямбліозі; аскаридозі; ентеробіозі; опісторхозі; дискінезії жовчовивідних шляхів, якщо вони викликані гельмінтозами.

Характеристики

Призначення
Застосування
  • Дорослим по 2 таблетки 3 рази на день за 30 хвилин до їди. Курс прийому 10-14 днів. Дітям по 1 таблетці 3 десь у день.

Кількість в упаковці, шт
  • 90
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами