Бальзам Асквама люкс 100 г

5 відгуків Код:  108321786

Бальзам Асквама люкс 100 г

5 відгуків Код:  108321786

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 309 оцінок )

Є в наявності

225

24

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Асквама бальзам дерматологический (от псориаза) обладает противовоспалительным, противомикробным, противозудным, противоотечным, противоаллергическим действием.

Характеристики

Призначення
Склад
  • Олія живиці; М'ята; Солідол; Лізоцим
Вид
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 5

  • юлия шаповал
    Відгук від покупця. Продавець: Експерт Фіто

    Маю підозру що товар який мені надійшов з датою 29.10.2022 був з бракованої партій або підробки,за перод використання шкіра перетворилась на суху і потріскану до крові,відчуття охолодження нема(хоча завжди було на протязі 4-5 років),мазь такого кольору мені ще не приходила(темніша ,а інколи зовсім темна).скаргу написала продавцю чекаю відповіді,і шукаю інших продавцівз іншими датами виробництва

    Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Яеість товару
  • Володимир Кужденко
    Відгук від покупця. Продавець: Експерт Фіто

    Бальзам думаю чудовий, а ось в баночка в якій ви його отримаєте на новій пошті дуже поганенька. З низу пластик потріскався, й частина крему вилізла, хоча б в якусь пупирку б замотали :-( Сам пакунок НП ціленький.

    Переваги:
    Бальзам думаю чудовий
    Недоліки:
    Упаковка ніяка. просіть щоб краще запаковували
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Експерт Фіто

    На новій пошті пакунок не перевіряв і був дуже здивований коли побачив вдома, що низ банки розплавлений і є отвір, при цьому сам пакунок НП був цілий і без пошкодження.
    Тепер стосовно самої мазі - купував я її раніше в аптеці і проблем не було, коли ж отримав цю, то вона виявилась значно світліша, з аптеки вона була завжди майже коричневого кольору, а тут приїхала світло сіра і запах, з аптеки чудово відчувався запах нафтопродуктів, а в цієї щось не зрозуміле.
    9 днів вже користуюст і ніяких змін по псоріазу не побачив, навпаки сьогодні ще більше висохла кожа в місці нанесені мазі і стала червоною.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →