Біла емульсія по Залманову 250мл

Біла емульсія по Залманову 250мл

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 297 оцінок )

323

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Скипидарні ванни - це абсолютно натуральний метод позбавлення більшості відомих недуг.
За рахунок дивовижних властивостей скипидару та методики зміни температури води скипидарні ванни спалюють все «сміття», що забруднює хворий організм, очищають лімфатичні та кровоносні судини, стимулюють імунітет та обмін речовин, підвищують тонус нервової системи.

Використовується як профілактичний засіб для прийняття ванн з метою впливу на шкіру та організм в цілому, має загальнотонізуючу дію, відновлює капілярний кровотік. При курсовому застосуванні ванн (не менше 15-20 процедур) екстракт сприяє виведенню шлаків з організму, збільшує працездатність, сприяє покращенню функціонування судин, трофіки шкіри, зняття застійних явищ та стійкість до несприятливих впливів зовнішнього середовища.

Скипидарна емульсія «Біла»: Рекомендується особам із нормальним чи зниженим артеріальним тиском. Активізує процеси обміну речовин, відновлює та посилює життєвий потенціал клітин, покращує кровопостачання тканин та органів, тонізує шкіру, уповільнює процеси старіння клітин шкіри. Має місцеву дратівливу, «відволікаючу», знеболювальну та антисептичну дію.
Застосовувати ванни рекомендується при :
зниженому артеріальному тиску, наслідках інфаркту міокарда (через 6 місяців), ревматизмі, артриті, переломах у період реабілітації, остеомаляції, рахіті, м'язових болях, м'язовій атрофії, надмірній вазі, целюліті, простудних захворюваннях. /або часто хворіє.

Характеристики

Застосування
  • Лікувально-профілактичні засоби
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами