таблетки Фенікс Флараксин таб 20 шт Фенікс

Код:  108330870

таблетки Фенікс Флараксин таб 20 шт Фенікс

Код:  108330870

Є в наявності

288

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Флараксин-таблетки є ефективним природним індуктором інтерферону, має протипухлинну, противірусну, імуномодулюючу дію. Флараксин стимулює: в організмі синтез інтерферонів типу альфа та гамма з тривалістю дії до 72 годин та зростання стовбурових клітин. Ефективно застосовується при бактеріально-вірусних ушкодженнях ЛОР-органів, при лікуванні та профілактиці ГРВІ, грипу та ін вірусних інфекціях. При перенесених черепно-мозкових травмах, лікворній гіпертензії, арахноїдиті, вірусному енцефаліті, порушеннях мозкового кровообігу, дисциркуляторній енцефалопатії, мігрені, ішемічних транзиторних атаках головного мозку, при серцево-судинних захворюваннях. Має виражену спазмолітичну дію на судини головного мозку і серця. Знімає біль голови. При онкологічних процесах у ротовій порожнині та головному мозку, доброякісних новоутвореннях (кістоутворенні).

Склад:
Містить комплекс фенольних сполук, таніни, калію йодид, екстракт ламінарії, комплекс вітамінів та мікроелементів.

Фармакологічна дія:
Цей препарат є ефективним природним фітотерапевтичним індуктором інтерферону. За одержуваним ефектом, тривалості дії, нешкідливості та широті спектра використання помітно перевершує аналогічні засоби (Аміксин, Тилорон). Флараксин стимулює в організмі синтез інтерферонів типу α та γ. Найбільша продукція інтерферону проявляється в крові через 6-8 годин та рівень титру інтерферону зберігається протягом 72 годин після прийому препарату. Флараксин стимулює зростання стовбурових клітин, характеризується імуномодулюючим м'яким ефектом і прямою противірусною дією. Ефективно знищує віруси та бактерії, що викликають інфекцію, покращує капілярне кровопостачання.

Показання для застосування:
Цей препарат призначають дорослим при профілактиці та лікуванні грипу, ГРВІ та інших вірусних інфекцій. При лікуванні респіраторного хламідіозу, герпесу. При комплексній терапії туберкульозу. Порушення мозкового кровообігу, у комплексному лікуванні терапії інсульту та передінсультних станах.
Дітям, вік яких перевищує 7 років, флараксин призначають при лікуванні ГРВІ та грипу.

Характеристики

Склад
  • Комплекс поліфенольних сполук; Танін та йодистий калій; Ламінарії екстракт; Комплекс вітамінів та мінералів; Інші інгредієнти:
Кількість в упаковці, шт
  • 20
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами