Прогреватель суглобів Doctor-101 “Dr.Ray" (bioprogr_sys)

Прогреватель суглобів Doctor-101 “Dr.Ray" (bioprogr_sys)

Продавець:Мой Дом Здоров

4.8/5  ( 141 оцінок )

2 250

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Універсальне прогревающее пристрій, призначений для лікування і профілактики хвороб плечового, ліктьового і колінного суглобів

Революційний біологічний прогреватель суглобів

Людські суглоби - це складна біохімічна конструкція, без якої неможливі руху будь-яких частин тіла. Болісна і важко переноситься біль у суглобах найчастіше зумовлена комплексом різноманітних порушень роботи організму, так як створені вони з багатьох видів тканин - хрящових. кісткових, сполучних і м'язових. Діагнози, які ставляться лікарями при болях у суглобах, називаються артрит та артроз.

Що таке артрит?

Артрит - запалення суглобів або окремих їх елементів. Причинами виникнення артриту можуть бути інфекційні хвороби, такі як ангіна, туберкульоз, дизентерія та інші, хронічні інфекційні хвороби - запалення пазух носа, мигдалин і інші чинники, що ослаблюють організм і його захисні сили. Також спадкова схильність сприяє виникненню артриту. Симптомами артриту є болі в суглобах під час руху, припухлості, зміни форми, загальним нездужанням.

Що таке артроз?

Артроз - це хронічне захворювання суглобів, засноване на змінах суглобових хрящів, в наслідок якого відбувається оголення кісткової тканини. Причини виникнення артрозу - ендокринні порушення, пошкодження суглобів, надлишкова маса тіла, порушення обмінних процесів і надмірні фізичні навантаження. Симптоми артрозу - періодичні болі в суглобах, біль після фізичних навантажень, зникаючі в стані спокою, зміни форми суглобів, специфічний хрускіт під час їх згинання і розгинання, припухлість і болючість під час обмацування.

Лікування артриту та артрозу прогріванням

Ефективних і швидких способів лікування на сьогоднішній день дуже мало. В основному лікарі рекомендують зменшити фізичні навантаження і призначають протизапальні, знеболюючі препарати та препарати, що містять гормони, біостимулятори, вітаміни у вигляді таблеток та ін'єкцій. При інфекційному артриті прописуються антибіотики та протигрибкові препарати. Більшість перерахованих вище препаратів викликає величезну кількість побічних дій і не приводить до бажаного результату. Існують також фізіотерапевтичні методи лікування - масаж, лікувальна гімнастика, ультразвук, санаторне лікування, які в деякій мірі полегшують стан хворого людини, але мають ряди протипоказань, тому не завжди рекомендуються.

«Dr.Ray 101» прогреватель суглобів

Цей прогреватель призначений для ефективного лікування і регулярної профілактики болю в плечових, ліктьових і колінних суглобах. «Dr.Ray 101» був розроблений досвідченими швейцарськими фахівцями в Університеті травми та ортопедії «Manshuazi» (Lozanna). Виробництво - заводи Balgristen Corporation в PRC.

Цілющий ефект «Dr.Ray 101»

Якщо виникає біль у якій-небудь частині тіла, ви інтуїтивно прикладаєте руку до того місця, яке болить. Це природний інстинкт, так як руки випромінюють тепло (інфрачервоні промені) і це полегшує біль. Вплив інфрачервоних променів має лікувальний ефект. Але, на жаль, ці ресурси в людському тілі не дуже великі і лікувальний ефект малий. Вчені світу своїми дослідженнями довели, щоб завжди бути здоровою людиною, потрібно регулярно і своєчасно поповнювати запаси довгохвильових інфрачервоних променів, найпотужнішим джерелом яких у природі є Сонце. Ще з найдавніших часів мудрі цілителі знали про лікувальні властивості тепла (ультрафіолетових променів). Вони нагрівали пісок, каміння, вугілля, сіль та інші підручні предмети. Ультрафіолетові промені допомагають людському організму підтримувати максимальну працездатність клітин тіла, позбавлятися від хвороботворних мікробів, підвищувати активність гормонів і ферментів, припиняти запальні процеси. У сучасному цивілізованому суспільстві нам не завжди вдається достатню кількість часу спілкуватися з природою.

І тут на допомогу приходить біологічний прогреватель «Dr.Ray 101».

Переваги прогревателя «Dr.Ray 101»

  • простота, зручність, універсальність в застосуванні;
  • глибинне прогрівання;
  • ергономічний дизайн;
  • заспокійливий ефект;
  • протизапальний ефект;
  • фізіотерапія на дому;
  • європейська якість;
  • ефективний результат.

Інструкція по застосуванню

Захистіть суглоб спеціальною прокладкою. Закріпіть прогреватель на суглобі за допомогою ременів, відрегулюйте довжину. Включіть в мережу. Натисніть кнопку «старт». Встановіть температуру кнопками, вбудованими в пристрій. Не ставте високу температуру та не змінюйте її різко. Прикладіть до хворого суглоба. Оптимальний час сеансу - 20 хвилин. При необхідності продовження сеансу, пристрій та увімкніть його знову. У день допустимо проводити два-три сеанси.
Застосовуйте прогреватель також перед фізичними навантаженнями, він зігріє ваші суглоби і підготує їх.

Правила використання прогревателя

  • утримайтеся від високої температури;
  • плавно змінювати температуру;
  • використовуйте прогреватель до того часу, коли біль піде повністю;
  • використовуйте сухе протирання, пристрій не любить вологи;
  • використовуйте на закритих ділянках тіла.

Характеристики

Країна-виробник
  • В'єтнам
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами