Слуховий апарат Xingma XM-907 FX (A490573)

Слуховий апарат Xingma XM-907 FX (A490573)

Продавець:ROSS BARBOSS

4.5/5  ( 105 оцінок )

Немає в наявності

388

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис


Слуховий апарат Xingma XM-907 відноситься до типу завушних апаратів для поліпшення слуху і є абсолютно універсальним, так як підходить будь-якій людині, незалежно від статі і віку. Його можна набувати для себе або своїх близьких дистанційно, на відстані, без присутності людини, яка буде ним користуватись.


Дане слуховий пристрій компенсує втрату слуху до 45 дб. Стан слухових проходів для нього не має ніякого значення і не впливає на роботу приладу. Апарат абсолютно простий і зрозумілий у використанні, його не потрібно налаштовувати, регулюється тільки рівень звуку, для чого існує спеціальне коліщатко. Літні і дуже літні люди легко справляються з апаратом і з задоволенням користуються ним.


Слуховий апарат Xingma XM-907 виготовлений з легкого пластичного матеріалу, м'які силіконові деталі і зручні вушні вкладиші забезпечать комфорт при носінні.


Працює пристрій від батарейки-таблетки, три таких батарейки йдуть в комплекті. Апарат не витрачає багато енергії, тому запасу батарей Вам вистачить надовго.


На корпусі апарата розташований важіль на два положення: OFF ― вимкнути, ON ― включити. Завжди вимикайте пристрій, якщо не користуєтеся їм, так батарейка прослужить набагато довше.


Для поліпшення якості звуку в даному слуховому апараті встановлено пристрій ANR-auto, що дає можливість прибирати небажані фонові шуми.


Слуховий апарат Xingma XM-907 не розрахований на використання у вологому середовищі, тому при прийнятті душу або ванни обов'язково знімайте його. Зберігати апарат також треба у сухому місці, не допускаючи переохолодження або надмірного нагрівання.
Апарат для посилення слуху небажано використовувати при проведенні обстежень медичного характеру, таких як флюорографія, томографія або рентген.


При погіршенні якості звуку слухового апарату необхідно замінити батарейку, також потрібно стежити за чистотою силіконових вкладишів та регулярно чистити їх від вушних виділень.

Характеристики:
Посилення звуків до 50 децибел.
Безпровідний, працює від однієї батарейки.
Вага 30 грам.
Перемикач на підсилювачі.
Зручний регулятор гучності.
Шумопониження ANR-Auto.
Висока чутливість.
Оригінальна упаковка.

Комплектація:
Слуховий апарат Xingma XM-907 для відновлення слуху.
Вушні вкладиші -три, різних розмірів.
Три батарейки 1,5 w.
Футляр для зберігання.
Інструкція з експлуатації.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами