Мазь для вен з екстрактом п'явки, Нове Життя, 80 мл

Мазь для вен з екстрактом п'явки, Нове Життя, 80 мл

Продавець:SUN

4.7/5  ( 21 оцінок )

187

Є в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

КОРОТКИЙ ОПИС

поєднання активних компонентів з екстрактом п'явки діє як профілактичний засіб при варикозному розширенню вен, втоми, тяжкості, судомах і набряклості ніг. Для зменшення рубців, розтяжок і шрамів. Активні речовини, що містяться в слині п'явок, покращують мікроциркуляцію у шкірі, зменшують утворення тромбів, проявляють бактерицидний ефект та стимулюють білковий обмін. Рослинні олії проникають глибоко в шкіру, живлячи та зволожуючи її.

ОБСЯГ

80 мл

СКЛАД

вода демінералізована, стабілізатор, гліцерин, олію льону, гірчиці масло, вітамінний комплекс (Е, F), екстракт п'явки, циклометикон, біофлавоноїди, екстракт гамамелісу, іван-чаю екстракт, екстракт арніки, верби білої екстракт, екстракт петрушки, гінкго-білоба екстракт, екстракт каштана, екстракт плюща, фукуса екстракт, екстракт шавлії, екстракт подорожника, кропиви екстракт, екстракт чистотілу, ромашки екстракт, екстракт деревію, екстракт лопуха, кунжуту олія, масло гвоздики, куркуми олія, масло імбиру, масло майорану, берези масло, ефірне масло ялиці, ефірне масло кипариса, ефірне масло базиліка, ефірне масло апельсина, пелобишофит, ментол, цетилстеариловый спирт, алантоїн, диметикон, антисептик.

СВІДЧЕННЯ

діє як профілактичний засіб при варикозному розширенню вен, втоми, тяжкості, судомах і набряклості ніг. Для зменшення рубців, розтяжок і шрамів.

ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ

Екстракт п'явки — розріджує кров, нормалізує і покращує капілярний кровообіг, відновлює та зміцнює внутрішні стінки вен. Надає протизапальну, бактеріостатичну дії.

          Екстракт гамамелісу — незамінний при профілактиці варикозу та лікування судинної сітки. Має виражену протизапальну і антисептичну властивості, тонізує шкіру і зміцнює стінки судин. Гамамеліс сприяє зменшенню набряку і покращенню мікроциркуляції крові.

          Іван-чаю екстракт — потужний природний біологічний антиоксидант, що володіє протизапальною і відновлюючими властивостями. Знімає роздратування, сприяє загоєнню ран і надає заспокійливу, болезаспокійливу дії.

Екстракт арніки — містить комплекс біологічно активних речовин, що поліпшують мікроциркуляцію крові і живлення шкіри. Прискорює загоєння ранок і саден, знеболює удари і знімає набряки. Здатний стимулювати місцевий кровообіг шкіри і підвищувати метаболізм епітеліальних клітин. Має протизапальну та заспокійливу властивості.

Верби білої екстракт — покращує стан шкіри, усуваючи запалення, нариви, вугровий висип і бородавки. Чинить антиоксидантну, регенеруючу, протизапальну і тонізуючу дії. Звужує пори, нормалізує роботу сальних залоз.

Екстракт Петрушки — надає регенеруючу дію, зменшує лущення, знімає роздратування і запалення. Петрушка сприяє загоєнню тріщин на шкірі, робить її пружною і гладкою.

Гінкго-білоба екстракт — завдяки потужної антиоксидантної активності перешкоджає руйнуванню колагену. Чинить виражену судинорозширювальну дію, активізує мікроциркуляцію крові в тканинах, насичує кров і тканини киснем, покращує процес клітинного обміну речовин. Захищає клітинні мембрани від руйнування вільними радикалами, відновлює еластичність і міцність судин, запобігає передчасному старінню.

Екстракт Каштана — чинить протизапальну, тонізуючу дії. Покращує мікроциркуляцію, зменшує приплив крові до поверхневих шарів шкіри і зміцнює стінки капілярів і вен. Екстракт каштану попереджає утворення тромбів у кровоносних судинах.

          Екстракт Плюща — володіє стягуючим і тонізуючою властивостями. Зменшує набряки і тонізує. Надає ранозагоювальну, антибактеріальну та протизапальну дії. Завдяки капилляроукрепляющему властивості, плющ використовується для лікування і профілактики венозної недостатності. Виводить токсини з шкіри, покращує кровообіг.

Екстракт Фукуса — стимулює кровообіг і сприяє розширенню судин. Завдяки цьому активується процес розщеплення підшкірних жирів, виводяться шлаки з організму і відбувається клітинна регенерація. Фукус підвищує еластичність і пружність шкірних тканин, сприяє релаксації.

Екстракт шавлії — володіє чудовим протигрибкову, антибактеріальну та дезодоруючі властивості. Сприяє загоєнню тріщин, саден і інших дефектів шкіри. Є ефективним засобом для профілактики грибкових захворювань. Відновлює шкіру і підвищує її тонус.

Екстракт Подорожника — застосовується для загоєння дрібних пошкоджень. Подорожник покращує кровообіг, що сприяє розсмоктуванню синців і гематом, а також розгладженню шрамів. Надає заспокійливу дію, регулює роботу сальних залоз, повертає в'янучої шкірі еластичність, розгладжує зморшки, знімає набряки.

Кропиви екстракт — покращує регенерацію, тонізує шкіру і є природним антиоксидантом. Кропива має на шкіру вітамінізують, регенеруючу і загоює дії, покращує обмін речовин і дихання шкіри.

Екстракт чистотілу — активно очищає, пом'якшує та дезінфікує шкіру. Він знімає запалення, почервоніння, лущення і сухість шкіри. Екстракт виявляє противоалергическое дію, загоює дрібні садна, порізи і тріщинки. Сприяє зникненню пігментних плям і інших дефектів шкіри.

Ромашки екстракт — має протизапальну властивість. Надає на шкіру пом'якшувальну і заспокійливу дії. Ромашка стимулює регенерацію клітин та поліпшує капілярний кровообіг.

Екстракт деревію — чинить протизапальну, ранозагоювальну, протиалергічну дії. Відновлює і оздоровлює клітини шкіри.

Екстракт Лопуха — усуває лущення, відновлює бар'єрну функцію шкіри. Надає очищаючу дію на шкірні покриви, завдяки чому ефективно застосовується при різних шкірних захворюваннях, гнойничках, фурункульозі, вугрової висипки, алергічних реакціях. Має протизапальну і антибактеріальну свойчтвами.

Олія кунжуту — має бактерицидну, ранозагоювальну, протизапальну, антигрибкові властивості. Глибоко проникаючи в шкіру, кунжутна олія сприяє її активному харчування, зволоження і пом'якшення. Масло підтримує в нормі водно-ліпідний баланс шкіри і восстановливает захисні функції епідермісу.

Масло Гвоздики — має антибактеріальну, протизапальну, знеболюючу властивостями. Гвоздика є прекрасним антисептиком, знімає запалення і бореться з інфекціями. Масло гвоздики уповільнює процес старіння, так як добре регулює рівень поліненасичених жирних кислот в організмі; зміцнює імунну систему і знімає м'язові судоми. Регенеруючі і дезінфікуючі якості масла сприяють швидкому загоєнню ранок, подряпин і укусів комах.

Куркуми масло — володіє сильним антибактеріальним ефектом. Воно зупиняє кровотечу і загоює рани. Куркума добре діє як спазмолітичний засіб при ударах, розтягненнях і запаленнях суглобів.

Масло імбиру — надає допомогу при варикозному розширенні вен. Застосовується як болезаспокійливий і протизапальний засіб при артриті, ревматизмі і м'язовому перенапруженні, для поліпшення рухливості суглобів і хребта. Усуває запалення на шкірі. Прискорює розсмоктування гематом і загоєння ран.

Масло майорану — надає знеболюючу, ранозагоювальну, антиоксидантну та протиалергічну дії. Допомагає при спазмах. Рутин і вітамін С, що містяться в олії майорану, сприяють зміцненню стінок судин і капілярів, зменшуючи їх ламкість і знижуючи ризик внутрішніх крововиливів; зміцнюють суглоби; допомагають у формуванні сполучної тканини і профілактиці варикозного розширення вен.

Берези олія — використовується при лікуванні і профілактики варикозного розширення вен. Масло берези прибирає капілярний малюнок і відновлює еластичність шкіри. Володіє лікувальними властивостями при хронічних шкірних захворюваннях.

Олія льону — пом'якшує, зволожує і омолоджує шкіру. Чудово допомагає усунути сухість і лущення шкіри, а також завдяки його зміцнює властивостями, значно підвищує еластичність і пружність шкірних покривів.

Гірчиці масло — має антисептичну, ранозагоювальну та бактерицидну властивості. Сприяє пом'якшенню, очищенню й зволоженню шкірного покриву. Захищає шкіру від появи зморшок і передчасного старіння.

Ефірне масло ялиці — перешкоджає розвитку варикозного розширення вен, усуває грибкові захворювання шкіри. Антисептичні властивості ялиці використовують для дезінфекції невеликих ран і гнійників.

Ефірне масло Кипариса — тонізує стінки судин, благотворно впливає на всю капілярно - венозну систему організму. Кипарис надає шкірі пружність і еластичність, очищає її від відмерлих клітин, знімає різні запалення і подразнення, а також сприяє усуненню капілярного малюнка на шкірі.

Ефірне масло базиліка — надає омолоджуючу і тонізуючу дії. Застосовується для підвищення тонусу м'язів і усунення в'ялості проблемних зон тіла. Покращує кровообіг, допомагає при подагрі і м'язових болях.

Ефірне масло Апельсина — підвищує тонус стінок венозних судин і посилює систему кровообігу. Масло апельсина виводить зі шкіри токсини і пом'якшує загрубілу шкіру, роблячи її більш пружною і гладкою.

Пелобишофит — містить велику кількість мінералів, регулює водно-сольовий баланс і покращує обмін речовин в шкірі. Надає протизапальну, протиалергічну та знеболювальну дії.

Ментол — має заспокійливу, протизапальну і охолоджуючим властивостями. Сприяє виведенню токсинів і зниження хворобливих реакцій, зменшує запальні процеси, місцеву температуру. Стимулює відтік крові і полегшує дренаж.

Цетилстеариловый спирт — сприяє проникненню поживних речовин в більш глибокі шари шкіри, образовует вологоутримуючу плівку і володіє дезинфікуючим властивістю, а також надає м'яке приємне відчуття шкірі.

Алантоїн — надає пом'якшувальну і зволожуючу дію на шкіру. Усуває лущення, посилює епітелізацію і регенерацію шкіри, робить її гладкою та еластичною.

Гліцерин — зволожує шкіру, сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу. Перешкоджає передчасному старінню.

Циклометикон — покращує еластичність шкіри і надає їй відчуття м'якості і шовковистості.

Диметикон — пом'якшує шкіру, має зволожуючу дію. Забезпечує прекрасні тактильні відчуття.

Вітамінний комплекс (Е, F) — сприяє відновленню ліпідного шару шкіри, формування її захисного бар'єра й зволоженню шкіри, захищаючи клітини від передчасного старіння.

Вітамін Е — антиоксидант, що володіє яскраво вираженим омолоджуючі властивості. Він прискорює клітинне оновлення допомагає захистити епідерміс від впливу ультрафіолетового випромінювання, пом'якшує, сприяє загоєнню ран і тріщин. Вітамін Е гальмує процес фотостаріння шкіри, бореться з сухістю шкіри, підтримуючи водно-ліпідний баланс, вирішує проблему пігментних плям, веснянок і шрамів від вугрової висипки, має заспокійливу дію, знімаючи запалення, подразнення і лущення шкіри.

Вітамін F — сприяє відновленню ліпідного балансу шкіри і формування її захисного бар'єра. Пом'якшує грубу, суху і потріскану шкіру.

          Біофлавоноїди — нормалізують і зміцнюють стан капілярів, підвищує їх міцність. Вони мають здатність активувати окислювальні процеси в тканинах. Біофлавоноїди мають антибактеріальний ефект і покращують кровообіг. Також вони стимулюють оновлення клітин шкіри, розгладжують шкіру і глибоко зволожують.

Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного виробу. Володіє антигрибковою та антибактеріальною ефектами

Стабілізатор забезпечує стабільність готового продукту.

Рекомендації по застосуванню:


Рекомендується використовувати:

- для попередження болю в м'язах тіла після фізичної роботи, спортивних занять;
- при контрактурі окремих м'язів, розтягненнях зв'язок, міозиті;
- при потертостях на ногах, мозолях, «шпорах», загоює тріщини на п'ятах;
- усуває набряк і попереджає утворення гематоми (синці) при забиттях, саднах;
- при фурункульозі, герпетичної інфекції, опіках, укусах комах;
- при алергічних дерматитах, екземі, псоріазі;
- при простудному та алергічному нежиті, бронхітах, зубного болю;
- при сухості і свербінні піхви, для загоєння ерозій шийки матки;
- при тріщинах сосків і прямої кишки, при геморої;
- при простатиті для поліпшення мікроциркуляції крові;
- для покращення зору при втоми очей, погіршення сутінкового зору (втирати навколо очей, уникаючи попадання на повіки).

Невелику кількість мазі нанести на проблемні місця або по ходу вен (знизу вгору) легкими масажними рухами 2-3 рази на день. При наявності трофічних виразок мазь наноситься на стерильну серветку і прикладається до ранки 2 рази на добу 3-4 тижні. При геморої мазь наноситься на марлеву серветку і прикладається до гемороїдальних шишок на ніч. Нанести крем на шкіру і рівномірно нанести масажними рухами до повного вбирання.

Строки та умови зберігання: 24 місяці при температурі +5о+25оС. Протипоказання:

індивідуальна непереносимість компонентів.

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами