Слуховий апарат на акумуляторі AXON K-88 (1000484-Beige-0)

Слуховий апарат на акумуляторі AXON K-88 (1000484-Beige-0)

Продавець:Shop 24/7

4.8/5  ( 1110 оцінок )

1 186

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Незважаючи на те, що сучасний ринок медичних товарів пропонує величезний вибір різноманітних апаратів, що підсилюють звук, багато людей, що мають проблеми зі слухом, продовжують жити неповної життям і відчувати дискомфорт при спілкуванні з оточуючими, так як просто соромляться носити спеціальні апарати. Соромляться «виставляти напоказ» свою проблему. Саме для таких людей був розроблений дуже компактний слуховий апарат AXОN K-88, який практично цілком поміщається в вушному каналі і майже непомітний оточуючим.

Незважаючи на маленькі розміри, дана модель звукопідсилюючого обладнання має чудові технічні і якісні характеристики. Внутрішній звуковий динамік відфільтровує викликані потоком повітря небажані шуми і доставляє чіткий і потужний звуковий сигнал прямо у вухо. Використання інноваційних технологій дозволяє значно знизити електромагнітні перешкоди. Максимальна гучність звуку дорівнює 125dB. Працює слуховий апарат на акумуляторі, тому необхідності заміни батарей не виникає. Зарядка апарату протягом 4-5 годин дає можливість користуватися їм до 30 годин. Для зарядки гарнітури є окремий роз'єм. Такий метод зарядки набагато безпечніше і зручніше.

Корпус приладу захищає внутрішні механізми від попадання вологи, але все ж слід оберігати пристрій від потрапляння води:

  • не використовувати під час прийняття ванни і душа;
  • по можливості не використовувати під дощем;
  • не мити під краном.працездатності апарату. Після того, як Ви наділи апарат на вухо, свист виникає тільки у випадках, коли вушний вкладиш неправильно підібраний або нещільно вставлений у вушний канал.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами