Дарсонваль Портативний LoveLines Portable high frequency LW-028

Дарсонваль Портативний LoveLines Portable high frequency LW-028

Продавець:LoveLiness

4.4/5  ( 18 оцінок )

1 144

Немає в наявності

10

Гарантія. 6 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дарсонвалізація - це вплив імпульсними змінними струмами високої частоти і напруги. Цей метод електротерапії існує вже більше століття і названий по імені французького фізіолога Дарсонваля, який вперше вивчив це явище і запропонував застосовувати його в лікувальній практиці.

В даний час методики дарсонвалізації багаторазово перевірені і вдосконалені. Дарсонвалізація успішно застосовується в багатьох областях медицини - в дерматології і косметології, а також при лікуванні захворювань внутрішніх органів в хірургії, урології, гінекології, невропатології і т. д.

Найбільш часто апарат Дарсонваля застосовується для вирішення проблем шкіри (вугрова висипка, прищі і ін), допомагає боротися з облисінням і іншими проблемами волосся, при лікуванні целюліту, а також варикозного розширення вен.

Останнім часом, завдяки появі компактних апаратів Дарсонваля, які можна з легкістю застосовувати в домашніх умовах, методики дарсонвалізації стали ще більш актуальними й успішно застосовуються великою кількістю людей. У багатьох людей з'явилася унікальна можливість проведення цих ефективних процедур в домашніх умовах. Проведення цієї косметологічної та лікувальної процедури не займає багато часу, не вимагає спеціальної підготовки і дорогих компонентів.

Показання до застосування Дарсонваля:

Стоматологічні захворювання (стоматити, пародонтоз, гінгівіт).

Захворювання суглобів (поліартрит, артрит, спондилоартроз).

Захворювання артерій і вен (облітеруючий ендартеріїт, хвороба Рейно, варикозне розширення вен, тромбофлебіт, трофічні виразки).

Неврологічні захворювання (неврити, остеохондроз хребта, функціональні вегетосудинні захворювання-головний біль, неврастенія).

Шкірні захворювання (екзема, лишай, висип, юнацькі вугрі, атопічний дерматит, псоріаз, червоний плоский лишай, місцева та системна склеродермія, келоїдні рубці, ексудативний діатез, випадання волосся, себорея, лупа).

Гнійні і запальні процеси, фурункули, опіки, обмороження, удари, гематоми, післяопераційні інфільтрати і рани, трофічні виразки).

Захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрит, дискінезія шлунка і кишечника, запалення стінки прямої кишки).

Захворювання дихальної системи (трахеїти, бронхіти, бронхіальна астма).

ЛОР захворювання (фарингіт, тонзиліт, ангіна, ларингіт, отит, неврит слухового нерва, шум у вухах, риніт, фронтит, гайморит, катари, нежить).

Захворювання м'язів, сухожиль суглобових сумок (міалгія, міозит).

Переваги апарату:

1. Легкий, приємний для руки корпус, виконаний у формі пластикового циліндра , який зручно тримати навіть в самій маленькій жіночій долоні.

2. Вбудований стабілізатор напруги захищає прилад від виходу з ладу при скачках напруги в електромережі.

3. Точні параметри напруги і частоти проходження пачок імпульсів. Вони гарантують якісну роботу апарату (до 30 хвилин безперервної експлуатації без зниження напруги на робочому електроді) та тривалий строк його служби.

4. Висока напруга на робочому електроді дозволяє використовувати пристрій на будь-якому типі шкіри, у тому числі для проведення процедур дарсонвалізації хребта.

Насадки:

1. Насадка «Пелюстка» для тонізуючого масажу шкіри обличчя і декольте.

2. Насадка «Гребінець» - для запобігання облисіння і зміцнення коренів волосся.

3. Насадка «Грибок» для загального тонізуючого масажу тіла і особи.

4. Насадка «Крапля» - для точкового впливу.

Характеристики

Теги
  • для суглобів
Гарантія
  • 6 місяців
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами