Крем нативний для суглобів Ilana Артроксил 30 мл

Крем нативний для суглобів Ilana Артроксил 30 мл

Продавець:Ilana

4.7/5  ( 51 оцінок )

Є в наявності

199

10

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Переваги Комплексний вплив дозволяє позбутися не тільки від симптомів або ж незначних порушень, але і від серйозних захворювань;Артроксил купити можна при будь-якому вигляді захворювань і порушень;Виключно натуральний склад є безпечним для будь-якого віку;При використанні ви гарантовано не зіткнетеся з побічними ефектами або ж подразненнями;Ефект стає помітний буквально з перших днів використання;Доступна вартість не менш важлива перевага. Дія Крем впливає в першу чергу на вогнище запалення повністю його купируя в слідстві чого не відбуватися ускладнень і процес регенерації відбувається швидше;Активні компоненти проникаючи глибоко в тканини насичують суглоби необхідними мікроелементами;Комплекс також активізує регенерацію пошкоджених тканин;Нормалізації кровообігу дозволяє позбутися від неприємних відчуттів і також набряклості;Відновлюється вироблення синовіальної рідини, яка необхідна для руху суглобів;Засіб також знімає спазми. Склад

Крем є абсолютно натуральним продуктом, який не має жодних протипоказань. Рослинні екстракти і витяжки дозволяють задіяти необхідні процеси, не викликаючи нездужання або ж побічних ефектів. Комплекс актуальний для будь-якого віку і для будь-якої проблеми.

ПапаинГиалуроновая кислотаХондроитина сульфатТранскутолПрименение

Артроксил досить просто використовувати, головне для досягнення результату це регулярно наносити його і слідувати інструкції.

Крем тонким шаром рівномірно розподіляють по проблемній зоні. Втирають масажними круговими рухами. Процедуру повторюють двічі в день. Курс лікування - 1 - 1,5 місяців.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Індія
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами