Електрод Гребешкова для Дарсонваль Корона

2 відгуки Код:  174881197

Електрод Гребешкова для Дарсонваль Корона

2 відгуки Код:  174881197

Продавець:SEVI

4.7/5  ( 60 оцінок )

Є в наявності

85

15

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Електрод Гребешкова для Дарсонваль Корона

Лікування волосся дарсонвалем Корона знайшло широке застосування в косметологічних клініках і салонах, а також в домашніх умовах. Для отримання помітного ефекту рекомендується проведення приблизно 15 процедур.

Дарсонваль Корона для лікування волосся корисний у випадках, якщо необхідно вирішити ряд таких проблем як :

  • випадання волосся
  • зайва жирність шкіри голови
  • лупа
  • тонке, ламке волосся
  • бляклий колір волосся

Лікування випадіння волосся Дарсонвалем Корона грунтується на інтенсивному посилення мікроциркуляції крові і лімфи. Цей ефект досягається за рахунок впливу на волосяну частину шкіри голови за допомогою струмів високої частоти і напруги які випромінює апарат Дарсонваль Корона.

Ефект можна побачити після першого курсу Дарсонвалем Корона. Волосся починають рости швидше, а активність сальних залоз знижується і найголовніше, значно припиняється випадання волосся. Курс лікування становить 15 - 25 процедур по 15 - 20 хвилин, процедури необхідно проводити щоденно, після чого необхідно зробити перерву на 2 місяці.

Під час перерви рекомендується використовувати додаткові стимулятори росту волосся. Краще використовувати природні стимулятори: натуральне масло реп'яха, шампунь реп'яха, маска для волосся з будяків і т. д.

Сама процедура лікування волосся Дарсонвалем Корона являє швидке розчісування волосся спеціальною насадкою «Гребінець», яка входить в стандартний набір Дарсонваля Корона. Перед процедурою волосся слід вимити і добре висушити. Насадку «Гребінець» перед використання слід протерти спиртом або горілкою і висушити.

Відгуки покупців 2

  • Оксана Компаниец
    Відгук від покупця. Продавець: SEVI
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: SEVI

    Дана гребінцева насадка відмінно підійшла до моделі Дарсонвалю "Корона Новатор", під час роботи світиться дуже приємним пурпуровим кольором, відправили товар дуже швидко та оперативно, рекомендую!