Спрей Грін-Віза Для носа Бальзам Цілитель з прополісом | противірусна протигрибкова формула | 15 мл

1 відгук

Код:  186520426

Спрей Грін-Віза Для носа Бальзам Цілитель з прополісом | противірусна протигрибкова формула | 15 мл

1 відгук

Код:  186520426

Продавець:Grinmag

4.9/5  ( 39 оцінок )

84

Немає в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Для боротьби з гострими і хронічними запальними захворюваннями порожнини носа та носових пазух і носоглотки.

Показання до застосування:

  • при гострих і хронічних запальних захворюваннях порожнини носа, носових пазух і носоглотки;
  • при нежиті для профілактики запалення приносових пазух: гайморит, фронтит;
  • для профілактики респіраторних інфекцій в осінньо-зимовий період і під час епідемій;
  • при переохолодженні;
  • для захисту від постійних шкідливих впливів на слизові оболонки верхніх відділів дихальних шляхів у курців, водіїв автотранспорту, людей, які працюють у гарячих і запилених цехах;
  • з метою збереження фізіологічних характеристик слизової оболонки порожнини носа при її сухості (кондиційоване повітря, центральне опалення).

Склад: витяжка з бульб цикламена,екстракти звіробою, календули, ромашки, екстракт алое, ефірні олії чайного дерева, евкаліпта, ялівцю, екстракт прополісу.

Нежить – запалення слизової оболонки носової порожнини, є самим поширеним захворюванням верхніх дихальних шляхів.

Більшість з нас до нього ставиться, як до прикрої перешкоди, яка через деякий час зникне сама собою. Однак, не слід забувати, що при несприятливих обставинах, ослабленні імунітету нежить може затягуватися на 3-4 тижні, переходить у хронічну форму, призводить до розвитку ускладнень (гаймориту, фронтиту, отиту). Тому закладеність носа потрібно сприймати не менш серйозно, ніж інші захворювання.

Одне з найбільш часто зустрічаються захворювань, що призводять до неможливості носового дихання – гайморит – запалення верхньощелепної придаткових пазух носа. За останні роки кількість захворювань гайморитом зросла вдвічі, а число людей, що проходять лікування від запалення слизової носових пазух щорічно збільшується на 1,5-2 %.

Запальні захворювання приносових пазух певною мірою можна зарахувати до категорії сезонних. Пік захворюваності відзначається в осінньо-весняний період.

З лікувальною метою вживають різні кроки від призначень ліків всередину і у вигляді зрошення середнього носового ходу до пункції пазух і операції на них.

Щодо консервативної терапії, що застосовується при гаймориті, потрібно сказати, що вона ділиться на заходи місцевого характеру і прийом ліків всередину.

Заходи місцевого характеру мають на меті ліквідацію інфекції запалення в слизовій оболонці носа та верхньощелепної пазусі, зняття набряку слизової і відновлення доброго сполучення між пазухою і носовою порожниною для поліпшення відтоку в'язкого гнійного секрету, що скупчився в пазухах.

Для боротьби з гострими і хронічними запальними захворюваннями порожнини носа та носових пазух і носоглотки фірма ГРІН-ВІЗА створила препарат Цілитель. Ефективність якого зумовлена його складом.

Витяжка бульб цикламена містить біологічно активну речовину групи сапонінів цикламін, який при контакті зі слизовою оболонкою чинить подразнюючу дію, викликаючи посилену рефлекторну секрецію, сприяє природному дренування (очищення) навколоносових пазух.

Екстракти звіробою, календули, ромашки створюють протизапальний та антибактеріальний ефект.

Екстракт алое застосовують для ліквідації хронічного уповільненого запалення, він позитивно впливає на місцевий імунітет.

Ефірні олії чайного дерева, евкаліпта, ялівцю мають противірусну, антибактеріальну, протизапальну дію. Вони усувають запалення і застійні явища у слизовій оболонці носа, полегшує дихання.

Екстракт прополісу універсальне бактерицидну і противірусну засіб. Діючі речовини прополісу протистоять більш ніж 100 видів бактерій, грибів і вірусів, серед яких збудники туберкульозу, дифтерії, грипу і т. д. Прополіс ефективний як стимулятор імунної системи людини. Прополіс має яскраво виражену анестезуючу ефектом, що перевершує новокаїн – більш ніж у 5 разів (завдяки ефірним оліям).

Рекомендований спосіб застосування: по 1-2 вприскування у кожний носовий хід 2-3 рази на добу протягом 6-8 днів.

Протипоказання: підвищена чутливість до компонентів препарату. Не рекомендується призначати пацієнтам з поліпозом навколоносових пазух і алергічний риносинусит.

Характеристики

Призначення
Склад
  • вытяжка из клубней цикламена,экстракты зверобоя, календулы, ромашки, экстракт алоэ, эфирные масла чайного дерева, эвкалипта, можжевельника, экстракт прополиса
Застосування
  • для лечения и профилактики респираторных инфекций во время эпидемий
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олена Охман
    Відгук від покупця. Продавець: Grinmag

    Колись брала, дійсно допомагає. Можна використовувати і дорослим і діти.

    Переваги:
    Не дорого, допомагає
    Недоліки:
    Не знайшла