Крем-бальзам "Сустамін" 75 мл

Крем-бальзам "Сустамін" 75 мл

Є в наявності

35

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ефективність крем-бальзаму визначається наявністю в складі цілющих біологічно активних компонентів, таких як: глюкозаміну гідрохлориду, хондроїтину сульфату, екстрактів шабельника, живокосту, звіробою, календули, чистотілу і ромашки, муміє, метилсульфонілметан, камфори.

Глюкозаміну гідрохлорид сприяє відновленню пошкоджених суглобів, сприяє формуванню сполучної тканини суглоба, відіграє важливу роль у виробленні та стягнення внутрішньосуглобової рідини, також є регенеруючу, протизапальну засобом, бере участь у біосинтезі сполучної тканини, стимулює регенерацію хрящової тканини.

Хондроїтину сульфат - це речовина впливає на фосфорно-кальцієвий обмін у хрящовій тканині, уповільнює руйнування кісткової тканини, гальмує процес дегенерації хрящової тканини, перешкоджає ущільнення сполучної тканини, нормалізує вироблення суглобної рідини, поліпшує рухливість суглобів.

Екстракти шабельника, живокосту, звіробою, календули, чистотілу і ромашки виявляють протизапальну, регенеруючу, заспокійливу дії в місці нанесення.

Муміє - дивна і дуже цінна природна речовина. Його цілющі властивості настільки великі, що муміє можна застосовувати при різних проблемах організму, так як в першу чергу воно діє на імунну систему, тобто підвищує захисні сили організму. Здавна, муміє використовували в народній медицині при захворюваннях і травмах опорно-рухового апарату (переломи, забиті місця, вивихи, остеохондроз, артрити, артрози та ін), а також супутніх цим захворюванням невралгіях (радикуліт та ін) Муміє являє собою багате джерело речовин, необхідних для формування і регенерації кісткової та хрящової тканин. Присутній в значній кількості в муміє калій сприяє поліпшенню водно-сольового обміну, і, тим самим, перешкоджає відкладенню солей сечової кислоти в суглобах.

Метилсульфонілметан (МСМ) - це природний джерело органічної сірки, служить для підтримки цілісності сполучної тканини, з якої складаються суглоби, зв'язки, хрящі. МСМ необхідний для зняття запальних процесів при артриті, міозиті, бурсит та інших захворюваннях. МСМ у комбінації з глюкозаміном та хондроїтином істотно полегшує стан хворих з болями в суглобах.

Камфора - речовина рослинного походження, має антисептичну, місцево подразнюючу, болезаспокійливу і протизапальну дію.

 

Властивості крем-бальзаму зумовлені цілющими біологічно активними компонентами, що входять до його складу.

Рекомендації до застосування: в комплексі заходів для профілактики проблем опорно-рухового апарату

 

Спосіб застосування: нанести невелику кількість крем-бальзаму на проблемну ділянку, втирати масажними рухами 2-3 рази на день. Рекомендується застосовувати курсами 2 рази в рік.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів крем-бальзаму.

 

Термін придатності 24 місяці.

 

75 мл

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами