Відео

Японський портативний Пульсоксиметр на палець Medica-plus Cardio control 7.0 Високоточний technology Japan Гарантія 24 місяці Чорний

1 відгук Код:  195124518
Тип елемента живлення
  • 2 Батарейки ААА
Габарити (ВхШхГ)
  • 58 × 36 × 33 cm см

Японський портативний Пульсоксиметр на палець Medica-plus Cardio control 7.0 Високоточний technology Japan Гарантія 24 місяці Чорний

1 відгук Код:  195124518

Продавець:VelaSP

4.8/5  ( 252 оцінок )

Немає в наявності

999

590

21

Гарантія. 24 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пульсоксиметр Medica-plus Cardio control 7.0

Необхідність постійно вимірювати частоту серцевих скорочень у людини може бути викликана різними причинами. Так, наприклад, людям, які страждають гіпоксією, надзвичайно важливо конролювати рівень насиченості кисню в крові (сатурації). А спортсменам потрібно здійснювати контроль за частотою скорочень серцевого м'яза, щоб регулювати рівень навантажень. Як у першому, так і в другому випадку найкращим рішенням буде використання пульсоксиметраCardiocontrol 7.0, який представлений у каталозі компанії Medica-plus. Високоточний медприбор від японського виробника, що володіє найвищим рівнем точності показань зручний і простий в експлуатації.

Завдяки сучасному контрольно-діагностичного пульсоксиметруCardiocontrol 7.0 надана можливість кожному, хто стежить за своїм здоров'ям вимірювати насичення гемоглобіну киснем артеріальної капілярної крові.

Постійна турбота про здоров'я з допомогою пульсоксиметраCardiocontrol 7.0 від компанії Medica-plus

Щоб отримати дані про частоту серцевих скорочень за допомогою даного медприбора вам знадобитися не більше 15 секунд. Саме тому він широко використовується для дітей і дорослих,як у медичних установах, так і в домашніх умовах. Особливо актуальне використання пульсоксиметраCardiocontrol 7.0 для літніх людей, яким потрібен постійний контроль за ЧСС, тому як самостійно вимірювати частоту пульсу тактильним способом їм досить складно.

Портативний пульсоксиметрCardiocontrol 7.0 від компанії Medica-plus на відміну від існуючих аналогів включає наступні переваги:

  • попереджає допомогою відображення про зниженому рівні заряду батареї;
  • завдяки продуманому конструктивного вирішення має низьке енергоспоживання;
  • наділений функцією автоматичного відключення після закінчення 10 секундного періоду бездіяльності, що дозволяє економити заряд батареї.

Діапазон вимірювання:

1.-SpO2 : 70%-99%.

Точність: ± 2% на стадії 70% ~ 99%

Нижче 70% вимог немає

Дозвіл: ± 1%

2. PR: діапазон вимірювання: 30BPM-240BPM

Точність: ± 1BPM або ± 1%

Компактні розміри приладу дозволяють використовувати його в будь-якій ситуації, незалежно від місцезнаходження людини. Якщо ви знаходитесь роботі в офісі або вирушили у тривалу подорож, то пульсоксиметрCardiocontrol 7.0 не буде займати багато місця, як у витонченій жіночій сумочці, так і в чоловічому рюкзаку. Саме тому придбання даного медприбора допоможе в значній мірі полегшити і спростити процес контролю частоти скорочення серцевого м'яза у людей будь-якої вікової категорії.


Характеристики

Тип елемента живлення
  • 2 Батарейки ААА
Комплектація
  • 1 х Пульсоксиметр 1 х розничной коробке 1 х инструкция
Габарити (ВхШхГ)
  • 58 × 36 × 33 cm см
Колір
  • Чорний
Додаткові характеристики
  • 1. Тип дисплея: OLED дисплей. 2. Диапазон измерения: 1.-SpO2 : 70%-99%. Точность: ± 2% на стадии 70% ~ 99% Ниже 70% нет требований Разрешение: ± 1% 2. PR: диапазон измерения: 30BPM-240BPM Точность: ± 1BPM или ± 1% 4. Мощность: литиевая аккумуляторная ба
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр Драгушинець
    Відгук від покупця. Продавець: VelaSP

    При отриманні на Новій пошті перевірив, показники сатурації та пульсу показував. Дома поставив нові батарейки, вставив палець, включив екран, але цифрові показники сатурації та пульсу не показав та через декілька секунд потух. Хочу повернути товар, як це зробити?

    Переваги:
    Нуль
    Недоліки:
    Не працює