Енергіа 1 уп 120 таб, гель 1шт

Код:  198507703

Енергіа 1 уп 120 таб, гель 1шт

Код:  198507703

Немає в наявності

2 696

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Комплекс Енергіа з елітної серії продуктів Компанії Артлайф кращий засіб для оптимізації обмінних процесів і нормалізації гомеостазу. Це є ключем до управління енергією, а отже, до підвищення працездатності та підтримці загального тонусу організму.

Комплекс біофлавоноїдів екстрактів листків персика, виноградних кісточок і червоною щітки створює умови для активізації клітин системи імунітету, стабілізації мембран всіх клітин організму, знижуючи їх схильність до деформації і руйнування. Рутин і кверцетин зменшують в'язкість крові, покращують мікроциркуляцію і стабілізують стан судинної стінки. За рахунок цього підвищується ефективність роботи еритроцитів по доставці крові до тканин. В умовах нормальних реологічних властивостей крові кисень повноцінно використовується тканинами організму, а наявність міді і цинку закріплює ефект профілактики кисневого голодування тканин завдяки активації внутрішньоклітинних дихальних ферментів.

Ця серія є втіленням останніх технологічних досягнень в області виробництва БАД. Кожен продукт елітної серії – це два взаємодоповнюючих комплексу: гутта віва – наносорбент нового покоління, який готує організм до максимального засвоєння активних речовин і унікальний біологічно активний комплекс Енергіа.

Вперше для виробництва активного комплексу застосована унікальна технологія створення каркасної таблетки. Раніше це технологічне рішення використовувалося тільки для виробництва фармпрепаратів. Каркасна таблетка з регульованою швидкістю вивільнення активних речовин в ШКТ дозволила зменшити кількість прийомів на добу і при цьому зберегти постійної їх активну концентрацію.
Каркас елітного біологічно активного комплексу – це не просто інертний носій діючих речовин. Основу каркаса становить запатентований антиоксидантний комплекс Цифрол 5. Він активно протистоїть руйнівній дії вільних радикалів. Антиоксидантний комплекс Цифрол -5 підсилює позитивний вплив основного комплексу на енергетичний обмін, усуваючи небажані оксидативные процеси, стабілізуючи стан всіх ланок енергетичного обміну.
Унікальність комплексу Цифрол 5 в тому, що одні його речовини миттєво вступають у реакцію з вільними радикалами і утворюють неактивні сполуки. Інші компоненти комплексу вступають в реакцію вже з цими сполуками, приймаючи на себе вільний радикал і відновлюючи перше антиоксидантну речовина. Таке ланцюгове реагування збільшує період дії комплексу Цифрол 5 в кілька разів у порівнянні з кожним із його компонентів.

Безумовною інновацією в підході до прийому БАД є застосування наносорбента Гутта віва за 30-40 хвилин до прийому основного комплексу. Наносорбент Гутта віва не слід розглядати в якості класичного ентеросорбенту. Його призначення – миттєве очищення кишечника на клітинному і міжклітинному рівні з метою підготовки ШКТ до максимального всмоктуванню та засвоєнню активних компонентів каркасної таблетки. Склад наносорбента Гутта віва – це унікальне поєднання активних наночастинок діоксиду кремнію і розчинних харчових волокон. За рахунок наночастинок діоксиду кремнію, здатних як до фізичної, так і хімічної адсорбції, створюються умови для високошвидкісної очищення травного тракту від радіонуклідів, токсинів будь-якого походження, солей важких металів, при цьому зберігається природний водно-сольовий баланс.
Коли внутрішнє середовище організму очищена від вільних радикалів і інших частинок, утруднюють всмоктування, окремі складові наносорбента склеюються і природним шляхом виводяться з шлунково-кишкового тракту, попутно надаючи тонізуючу вплив на стінки кишечника.
Харчові волокна, джерелом яких є Гутта віва, володіють здатністю стимулювати місцевий імунітет кишечника, додатково підвищуючи тим самим загальну опірність організму інфекціям.

Звернути увагу:
1.В комплекс входить Нано-сорбент "Гутта-Віва", який не тільки комплексно очищає організм і готує організм до максимально ефективному засвоєнню основного препарату з наданого комплексу, але навіть очищає старі клітини епітелію кишечника.
2.Продумана і грамотно розроблена формула препарату містить в собі багато взаємодоповнюючих один одного компонентів, що дозволяє використовувати даний препарат при комплексному лікуванні хронічної втоми будь-якого походження.
3.При лікуванні втоми будь-якого типу необхідно враховувати стан імунітету, щитовидної залози, нервової системи, кишечника і печінки.

Рекомендації!
Комплексне поєднання з іншими препаратами:
Капсули Нейростабіл, капсули Тиреобаланс, капсули Грін стар, таблетки Екстракт Зеленого чаю, таблетки Коензим Q10, капсули Пробінорм, капсули Гепатон-2, Масляний фітобальзам Імуностимулюючий, таблетки L-Карнітин, краплі Екстракт левзеї, чай Від хронічної втоми.

Характеристики

Призначення
Склад
  • Цифрол-5; Персика листа екстракт; Родіола рожева (екстракт); Цинку аспарагінат; L-цистин; Кверцетин; Рутін; Виноград (екстракт зерен); Міді аспарагінат; Натрію селеніт
Кількість в упаковці, шт
  • 120
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами