Гінекологічне крісло оглядове GOLEM 6ET ESP з колесами

Гінекологічне крісло оглядове GOLEM 6ET ESP з колесами

Продавець:The Goods

238 236

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

GOLEM 6ET ESP - оглядового стіл для гінекології та урології. Столи цієї серії призначені для амбулаторної допомоги (крім обстежень у гінекологічному положенні) дозволяють швидко і легко перейти на положення лежачи або на положення для ультразвукового обстеження, включаючи вагінальний датчик. Чудовий дизайн і улутшенная функція сегмента з піднятою електричною частиною ніг полегшать Вашу роботу й підвищать комфорт пацієнта під час оглядів. Низька сходинка на висоті 640 мм дозволяє пацієнтові потрапити безпосередньо з підлоги, без необхідності використовувати підніжку.

Робоча поверхня шириною 620 мм покрита зручним безшовним покриттям легко миється; він поділяється на сегмент ніг, сидіння з отвором і спинку з піднятим сегментом голови. Всі електроприводи працюють від ручного пульта, а позиції можна змінювати, навіть якщо стіл повністю завантажений. Довжина сегментів: сидіння 470 мм, спинка 510 мм, голова 400 мм, ноги 490 мм

Комплектація: поліуретанові опори Гепеля, лоток з нержавіючої сталі, підлокітники для пацієнта, тримач для паперу, який може використовуватися для всієї поверхні спинки і сидіння, або тільки сидіння, колеса Ø75mm з гальмами. Всі елементи можна легко і зручно відрегулювати для комфорту Вас і Вашого пацієнта.

Висота електроприводом встановлюється в межах 640 - 940 мм, електропривод сегмента ніг, кут нахилу спинки виставляється електроприводом від 0 ° до + 80 °, кут нахилу сидіння (Тrendelenburg) регулюється електроприводом від 0 ° до + 20 °. Стіл обладнаний електронікою, дозволяє користувачеві програмувати 3 робочих положення, автоматично встановлюються за допомогою відповідної кнопки. Ця функція дозволяє легко перемикатися між початковим і робочим положеннями столу без затримок часу.

  • Вага столу становить 90-112 кг в залежності від версії; вантажопідйомність 150 кг
  • Розміри столу 800 × 1400 мм.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Чехія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами