Крем-гель для суглобів Ilana Artromizan Артромизан 75 мл

Крем-гель для суглобів Ilana Artromizan Артромизан 75 мл

Продавець:Ilana

4.7/5  ( 51 оцінок )

Є в наявності

199

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

На тлі інших медичних препаратів, що борються з артритом та артрозом, цей засіб має ряд переваг. До них відносяться:

використання в якості основного лікувального компонента пантів канадського маралу; лікування відбувається завдяки регенерації тканин суглоба; унікальна формула усуває причину захворювання, а з нею відбувається зняття больових відчуттів, відновлення рухливості; натуральні компоненти не викликають побічних реакцій; активізуються імунні процеси в організмі.

На відміну від аналогів, Артромізан складається з природних компонентів, а використання пантів маралу, як відновник хрящів, виводить його на перше місце серед подібних ліків. Чи не тимчасове зняття симптомів, а усунення самої хвороби стало головним результатом використання даного препарату. Саме він дасть змогу забути про неприємності, пов'язані з хворобами суглобів.

Цілющі властивості пантів були помічені мешканцями північних регіонів давно. Практика використання молодих рогів оленів має великий досвід. Компанія-розробник запропонувала використати такий метод лікування сучасним пацієнтам. Результат виявився успішним.

склад

У світі існує велика кількість ліків, які знімають симптоми хвороб суглобів. Творці гелю Arpomizan вирішили піти іншим шляхом та підібрали формулу, яка діє інакше. Склад цього засобу від болю є унікальним. Ставку було зроблено не так на хімічні сполуки, але в природні компоненти.

Панти канадського маралу є основним діючим елементом. Панти – молоді, ще не окостенілі ріжки, які ростуть у молодих оленів. Вони максимально ефективно впливають на хворі на суглоби.

Як допоміжні компоненти в гелі використовуються:

Екстракт диявольського кігтя. Знімає болючі відчуття. Він містить токсичних речовин, тому добре переноситься організмом людини, не викликаючи алергічну реакцію. Екстракт маклюри. Знімає запалення як наслідок припиняється процес руйнування тканин суглоба. Адамовий корінь. Допомагає відновлюватися хрящової тканини та сухожиллям. Золотий вус – активний імуностимулятор. Включає регенеруючі функції організму, сприяє швидше засвоєнню хворий тканиною лікувальних речовин. Зміцнює імунну систему, прискорює процес лікування.

Натуральні компоненти не викликають алергічних реакцій, тому протипоказань до застосування гель Артромізан немає.

Принцип дії

Головною «фішкою» гелю Arpomizan є те, що основна терапевтична дія спрямована на усунення вогнища захворювання, при цьому знімаються набряки та біль.

Панти марала відіграють головну роль у відновленні хворого суглоба, а допоміжні речовини докоряють цей процес і посилюють терапевтичну дію. Відновлення тканин призводить до підвищення рухливості людини, також усуваються запальні процеси, знімається біль, стимулюється імунітет, відновлюються втрачені функції.

Щоб надалі уберегти себе від проблем із суглобами, слід уникати переохолодження, повноцінно харчуватися, підвищити рухову активність. Організм не повинен відчувати дефіциту мінеральних речовин та вітамінів.

Як використовувати? Щоб досягти максимального ефекту, слід неухильно дотримуватися інструкції. Для лікування необхідно на попередньо зігріту поверхню суглоба нанести невеликий шар даного гелю і масажними рухами втерти його в шкіру 4-5 хвилин. Це посилить кровообіг, прискорить процес надходження активних речовин до хворого місця. Щоб посилити цілющий ефект, слід накласти на оброблену поверхню зігрівальну пов'язку, бажано використовувати натуральну вовняну тканину. Процедуру необхідно повторювати 3-4 десь у день. Під час лікування слід уникати переохолодження.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Індія
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами