Пластир ароматичний Medrull "My little nose", 58х50мм, кількість 5шт

1 відгук

Код:  213424387

Пластир ароматичний Medrull "My little nose", 58х50мм, кількість 5шт

1 відгук

Код:  213424387

Продавець:Ultimate

4.7/5  ( 93 оцінок )

96

Немає в наявності

22

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Набір арома пластирів «My little nose» включає до себе п'ять фольгованих, герметичних стрипів з арома пластирами з нетканого матеріалу з клейкою основою, просочених композицією ефірних олій.

Пластир полегшує дихання при закладеності носа, послаблює симптом застуди та сприяє спокійному засинанню. Універсальний продукт для всієї батьківщини, індивідуальна упаковка дозволяє зберегти лікувальні властивості до моменту використання.

Гіпоалергенна клейка речовина не дратує шкіру, ізолює нервні закінчення і сприяє зменшенню болю. Текстильний матеріал захищає рану від тертя, тиску, води та бактерий. Вбираюча подушечка – віскоза з перфорованою сіточкою з поліестеру з високою гігроскопічністю.

Медичний пластир Medrull не зміщується та не стягує шкіру. Після використання, пластирі легко та безболісно видаляються, не залишаючи слідів на одязі.Medrull випущений у компактній упаковці, яка займає мало місця у домашній аптечці, а також легко транспортується.

Функціональність досягає 8-ми годин, вдень і вночі, вдома і в офісі. А спеціально розроблена ультратонка основа пластиру з еластичного, текстильного матеріалу тілесного відтінку робить цей виріб майже непомітним.

Характеристики

Призначення
Основа
Колір
Вид
  • Набір
Країна реєстрації бренда
  • Латвія
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Алексий Шевченко
    Відгук від покупця. Продавець: Ultimate

    Пластир дуже гарний

    Недоліки:
    Не виявили