Мішок дихальний ручний Біомед типу АМБУ комплект Неонатальний

Мішок дихальний ручний Біомед типу АМБУ комплект Неонатальний

Продавець:IMED

415

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Мішок дихальний ручний Біомед типу АМБУ призначений для штучної вентиляції легенів, яка проводиться вручну. Показання до застосування - дихальна недостатність будь-якої етіології. Застосовуються у відділеннях інтенсивної терапії, приймальних відділеннях, відділеннях реанімації та хірургії, службах швидкої допомоги та медицини катастроф. Принцип дії заснований на примусовій подачі повітря в легені за допомогою силіконової маски, шляхом стиснення самонаполняющегося мішка. Дихальний об'єм залежить від ступеня стиснення мішка, а частота подачі повітря і хвилинна вентиляція легень залежить від інтенсивності дій оператора.

Мішок дихальний має спеціальну форму для зручного захоплення і текстуровану зовнішню поверхню, щоб уникнути вислизання. Мішок дихальний типу АМБУ оснащений клапаном обмеження тиску, що робить неможливим нанесення баротравми пацієнту. Може бути підключений до зовнішнього джерела кисню з допомогою кисневої трубки.

Характеристики

Комплектація
  • Мешок дыхательный. Трубка кислородная. Мешок вспомогательный. Маска силиконовая №4, двухкомпонентная. Инструкция по эксплуатации.

Додаткові характеристики
  • Масса тела пациента более 30 кг, Минимальный дыхательный объём 600 мл, Дыхательный объём 1500±200 мл, Размеры 212×131 мм, Объём мешка вспомогательного 2000 мл

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами