Коректор постави корсет для спини ортопедичний коригуючий жилет (81059012) Розмір XL

3 відгуки Код:  230521015
Вікова група

Коректор постави корсет для спини ортопедичний коригуючий жилет (81059012) Розмір XL

3 відгуки Код:  230521015

Продавець:CENOVOD+

4.8/5  ( 339 оцінок )

Є в наявності

535

410

14

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

У повсякденній діяльності більшу частину часу ми проводимо сидячи. Робота в офісі,водіння автомобіля, читання книги та багато багато іншого впливають на наше тіло. Правильно тримати поставу в такому випадку складно і майже неможливо. Адже треба завжди тримати цю думку у своїй голові, яка не дасть сконцентруватися на інших завданнях. Із за цього надалі відчувається біль у спині, відчувається фізична втома. У довгостроковій перспективі постава може бути порушена безповоротно, а це значить, що естетичного вигляду прямоидущего людини вже не отримати. Щоб убезпечити себе від такої проблеми ми представляємо вашій увазі даний коректор постави. Цей коректор вирівняє вашу спину і не дасть сутулитися, тримаючи спину нерівно. Ви можете надіти його під свою звичну одяг і ніхто навіть не дізнається про наявності у Вас даної коригуючої приналежності. Як використовувати? Надіньте коректор на тіло і щільно зафіксуйте його за допомогою двох лямок на липучках. Кому підійде засіб? Людям із сидячим режимом роботи: водії таксі, автобусів, офісні працівники, продавці, диспетчери і багато інших; людям з проблемами спини; людям з викривленнями хребта; при проблемах з сутулістю.
Характеристики:

  • Розмір: XL
  • Завмер по талії: 100 - 115 см
  • Матеріал: Тканина, неопрен
  • Колір: Чорний

Характеристики

Частина тіла
Вікова група
Матеріал
  • Неопрен
Показання до застосування
  • Людям с сидячим режимом работы: водители такси, автобусов, офисные работники, продавцы, диспетчеры и многие другие; Людям с проблемами спины; Людям с искривлениями позвоночника; При проблемах с сутулостью
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+

    Размер не соответствует заявленному, либо отправили не тот, который нужен (на товаре и упаковке не указан). С продавцом предварительно обсуждали нужный размер и после согласования заказывал. Толку от товара 0 - только на детей он подойдет.

    Недоліки:
    Не соответствует размер
  • Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+

    Перезвон, доставка в плюсах. Минусы при размере изделия ХL, село на ребенка S. Желательно указывать честную размерную сетку.

    Переваги:
    Доставка.
    Недоліки:
    Несоответствие размерной сетки.
  • Лиза
    Продавець: CENOVOD+

    Как взять нужный размер?