Бактерицидна лампа Huayi High-power Lamp 38W

Тип елемента живлення
  • От сети

Бактерицидна лампа Huayi High-power Lamp 38W

Продавець:lElectro

4.8/5  ( 36 оцінок )

Немає в наявності

1 299

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Якісна санітарна обробка Бактерицидна лампа Huayi High-power lamp 38W забезпечить якісну санітарно-гігієнічну обробку. Такий прилад просто незамінний в сезон поширення епідемій інфекційного характеру, так як успішно зарекомендував себе в боротьбі з видами інфекцій, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Завдяки УФ випромінювання і озонуванню в клітинах усіх відомих мікроорганізмів виникають незворотні процеси, а далі відбувається їх загибель. Ефект озонування Бактерицидна лампа Huayi High-power lamp 38W виробляє уф-стерилізацію з ефектом озонування на 360 градусів. Лампи вистачає на кімнату до 40 кв. м., чим менше розмір приміщення, тим менше часу потрібно на обробку. Випромінювання розсіюється по всьому внутрішньому об'єму кімнати, вбиваючи цвіль і грибки у вологих місцях, знезаражує місця зберігання харчових продуктів, бореться з вірусами і бактеріями. Просто необхідна для використання в місцях постійного скупчення людей, особливо дітей. Функціональність Під час роботи лампа світиться блакитним світлом. Встановлювати лампу слід так, щоб вона охоплювала своїм світлом як можна більшу площу, підвищуючи тим самим ефективність ультрафіолетової обробки. Потужність пристрою досить висока, під час його роботи слід залишити приміщення людям, тваринам і прибрати рослини. Також заборонено дивитися на працюючий стерилізатор. Дезінфекція відбувається без додавання будь-яких хімічних добавок і не призведе до стійкості збудника. Мобільність Конструкція лампи являє собою два вертикальних прозорих циліндра, закріплені на металевому постаменті. При правильному використанні лампа абсолютно безпечна. Вона має компактні розміри і естетичний зовнішній вигляд. Її мобільність дозволяє використовувати в будь-якій кімнаті. Виготовлена з матеріалів високої якості.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Тип елемента живлення
  • От сети
Особливості
  • Приложение для управления
Гарантія
  • 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами