Подушка киснева без кисню 35 л Kronos (mpm_00249)

Подушка киснева без кисню 35 л Kronos (mpm_00249)

Продавець:KRS

4.6/5  ( 75 оцінок )

493

Немає в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Подушка киснева (без кисню), 35 л

Киснева подушка є одним з найбільш важливих елементів при ліквідації кисневої недостатності організму шляхом інгаляції киснево-повітряної суміші (96 % кисню і 7 % вуглекислоти). І застосовується в різних ситуаціях. Наприклад, при догляді за хворим у домашніх умовах, або для доставки, тимчасового зберігання кисню і подачі його хворим у лікувальних установах. Для кисневої терапії в домашніх умовах до прибуття швидкої допомоги користуються кисневою подушкою, що представляє собою прогумований мішок ємністю від 16 до 25 л. На одному кінці кисневої подушки є гумова трубка з краном для регулювання подачі кисню і мундштук. При необхідності за рецептом лікаря кисневу подушку видають в аптеці або в поліклініці за місцем проживання хворого. Вона забезпечує багаторазове використання, тому по мірі витрачання кисню з подушки повторне заповнення його виробляється знову в аптеці або поліклініці.

Особливості:

  • Зроблена з міцного нетоксичного нейлону.
  • Кисневої подушки вистачає на 4-7 хв, а потім її замінюють запасний або знову наповнюють киснем.
  • Зволоження кисню при цьому способі введення недостатньо, і він сушить слизові оболонки рота, носа, дихальних шляхів, тому тривалий без перерв користування кисневими подушками може призвести до небажаних ускладнень і у зв'язку з цим не рекомендується.
  • Втрата кисню з подушки в навколишній повітря може бути зменшена заміною мундштука катетером, який вводять в нижній носовий хід.
  • Місткість кисневої подушки - 35 літрів.
  • Має сполучну трубку з регулятором подачі кисню.

Загальні правила для використання кисневих подушок.

Як правильно користуватися: При наповненні киснем подушок від балона рекомендується застосовувати пристрій для наповнення, яке поставляється разом з подушкою в комплекті. Пристрій являє собою гумову перехідну муфту, в яку вставлена пластмасова трубка. Перед початком наповнення трубка вставляється в штуцер Редуктора, а перехідна муфта надівається на нього і забезпечує герметичність з'єднання. Наповнення подушок повинен проводити тільки навчений персонал в такій послідовності – вставити затискач подушки в положення «відкрито» – покласти подушку перед редуктором балона так, щоб не було переломів на трубці – наповнити кисневу подушку потрібно таким чином, щоб гофра на кінцях були повністю розправлені. – повернути затиск в положення «закрито» і зняти подушку Перш ніж подавати кисень хворому, патрубок обробити марлевим тампоном, змоченим трьох процентним розчином перекису або дезинфікуючим засобом.

Правила безпеки: При наповненні подушки киснем не допускається попадання масла на поверхню арматури балона і подушки, який має контакт з киснем. У разі зняття гумової трубки з гарнітури не дозволено застосування масел при надяганні. Частина приміщення, яка відведена для наповнення подушки киснем, повинна бути ізольована від спальних приміщень.

Правила зберігання: Збереження подушки повинно проводитися в приміщенні при температурі від 1 до 40 градусів на стелажах в розправленому вигляді. Відстань від підлоги до книжкових полиць стелажів має бути не менше 0,5 метрів. Подушка повинна бути захищена від дії сонячних променів і перебувати не менше, ніж 1 м від випромінюючих тепло апаратів. Не допускається збереження подушок в одному приміщенні з гасом, кислотами, змащувальні маслами та іншими активними речовинами, що руйнують текстиль і гуму.

Технічні характеристики:

  • Має сполучну трубку з регулятором подачі кисню
  • Виріб медичного призначення зареєстровано в Україні та дозволено для використання в медичній практиці.

Комплектація: Подушка – 1 шт; Інструкція по експлуатації.

Характеристики

Комплектація
  • Подушка – 1 шт; Инструкция по эксплуатации
Колір
  • Синій
Додаткові характеристики
  • Вместимость кислородной подушки - 35 литров
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами