Корсет поперековий утягуючий з ребрами жосткості котрі знімаються для спини і талії ортопедичний еластичний ВІТАЛІ розмір №6 (2986)

3 відгуки

Код:  254524131

Розмір
  • 6

Корсет поперековий утягуючий з ребрами жосткості котрі знімаються для спини і талії ортопедичний еластичний ВІТАЛІ розмір №6 (2986)

3 відгуки

Код:  254524131

Продавець:Нужные вещи

4.9/5  ( 468 оцінок )

568

Є в наявності

26

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ЗАСТОСУВАННЯ

Корсети медичні еластичні призначені для профілактики остеохондрозу, реабілітації після травм, ударів, при наявності гриж міжхребцевих дисків. Також застосовується при потребі нормалізації кісткових структур, розвитку рухомості без болю сухожильно-зв’язувального апарату хребта. Надійний засіб попередження травм.

ІНСТРУКЦІЯ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Підбирати розмір корсета необхідно по обхвату талії, згідно зі шкалою, вказаною на упаковці. Надягати виріб рекомендується на тіло або на нижню білизну. Виріб забезпечений застібкою текстильною «контакт», що дозволяє зручно підбирати силу компресії корсета. Надягати виріб рекомендується в положенні лежачи на спині на рівній жорсткій або напівжорсткій поверхні: на повному видиху корсет тягнеться до щільного прилягання до тулуба і фіксується в такому положенні за допомогою застібки «контакт». Під час носіння корсет викликає відчуття підтягнутості в області талії. Слід обов'язково звернути увагу на достатнє кровопостачання м'яких тканин. Час використання корсета — від 2 до 12 годин на добу в залежності від захворювання, рекомендацій лікаря і стану здоров'я.

ДОГЛЯД ЗА ВИРОБОМ

Прання повинно здійснюватись тільки вручну при температурі не більше 40°С за короткий проміжок часу. Під час прання виріб повинен пратись або віджиматись тільки злегка вручну без викручування. Виріб, насичений вологою, для сушіння повинен тільки підвішуватися. Виріб не підлягає прасуванню. Виріб не повинен підлягати хімічній чистці.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Місцеві захворювання шкіри, порушення місцевого кровообігу, схильність до тромбоутворення, підвищена чутливість до компонентів сировини.

Відгуки покупців 3

  • Вікторія Ясененко
    Відгук від покупця. Продавець: Нужные вещи. Розмір: 3

    Замовленням дуже задоволена! Корсет підійшов за розміром, ціна і якісь супер!

    Переваги:
    Рятує спину від болю
    Недоліки:
    Немає
  • Наталья Галаева
    Відгук від покупця. Продавець: Нужные вещи. Розмір: 4

    Корсет хороший, подошел. Обслуживание отличное.

    Недоліки:
    Нет.
  • Оксана Бабенко
    Відгук від покупця. Продавець: Нужные вещи. Розмір: 7

    Чудово все:розмір,ціна, обслуговування,якість товару

    Переваги:
    Ціна
    Недоліки:
    Хотіла чорний колір